Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
hilal
Kıdemli Moderatör
Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 21029
|
Gönderim Zamanı: 18 Eyl 2008 Saat 23:35 |
burcu Yazdı:
ben kullanmıyorum. doktormuz verdi ama abim diş hekimi ve kullanmamaı söyledi ben de olduğu gibi çöpe attım. hatta çocuk üzerine gelişmiş doç bir arkadaşına da sordu sırf beni ikna atmek için o da kullanmasın dedi. florun fazlası da zararlıymış. ben çocuğuma içirdiğim suya güveniyorum, onun içerisinde günlük alması gereken miktar zaten varmış |
cnm dr. beye biri bunu sormuş okudunmu,o şiddetle tavsiye ediyor,kafam karıltı
|
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
 |
zeyno18
Altın Üye
Sebebi Hayatım Canım Kızım
Puanlar: 3178
|
Gönderim Zamanı: 18 Eyl 2008 Saat 23:35 |
iremnur Yazdı:
bende bu konuda kararsızım çünkü diş dr u kullanmayın gerek yok diyor çocuk dr u kullanın diye ilacı veriyor  |
canım biz seninle sanırsam aynı doktora götürüyorduk değilmi m.kuşku ya bazen ilaç konusunu abarttığını düşünüyorum ve heer verdiği ilacı kullanmıyorum buda aklımı karıştırdı doğrusu içeriğini okudum birde ben dişlerimden çok çektiğim için kızımında anı sorunlarla karşılaşmasındn çok korkuyorum sanırım benim kararımda vermemeden yana olucak sürekli hapta iyi bişey değilki
|
 |
zeyno18
Altın Üye
|
Gönderim Zamanı: 18 Eyl 2008 Saat 23:42 |
yaa evet şimdi okudum kadir beyde tavsiye etmiş yine aklım karıştı sanırım en doğrusu başlamak kadir bey 2 sene demiş ama hergün demiş bize haftada 3 gün denmişti en azından haftada 3 gün olarak başlayabilirim teşkkürler arkadaşlar...
|
 |
zeyno18
Altın Üye
|
Gönderim Zamanı: 18 Eyl 2008 Saat 23:43 |
zeyno18 Yazdı:
haticeirmak Yazdı:
canım ya suyun içinde eritince de oluyor muymuş?ay çok sevindim o zaman ben de eriteyim bari, teşekkürler canım |
rica ederim canım |
bu arada bak kadir beyde demiş az miktar suda eritip içirebilirsiniz diye
|
 |
superisi
Altın Üye
Puanlar: 3384
|
Gönderim Zamanı: 19 Eyl 2008 Saat 00:47 |
Kızlar bende kullanıyorum. Ayrıca çürüğe karşı korunmaları açısındanoldukça önemli olan fissür örtücü(diş koruyucusu) uygulanıyor. Ben diş doktorumuzla konuştuk en kısa zamanda götüreceğim. Sizlerede öneririm.
|
ZÜLAL(Bookworm)
|
 |
zehra
Kıdemli Moderatör
"Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE"
Puanlar: 9036
|
Gönderim Zamanı: 19 Eyl 2008 Saat 09:20 |
|
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
|
 |
nilay
Pırlanta Üye
"Maviboncuk'un Annesi..."
Puanlar: 10157
|
Gönderim Zamanı: 19 Eyl 2008 Saat 10:36 |
ayy şaştım şimdi bir öyle bir böyle biz Ata Deniz 7 aylık olduktan sonra başladık bu hapa hergün bir tane veriyoruz
|
|
 |
burcu
Elmas Üye
Çınar'ın annesi, Forumun neşesi
Puanlar: 7922
|
Gönderim Zamanı: 19 Eyl 2008 Saat 13:30 |
valla güzelim ben uyguladığım söylüyorum. hatta diş hekimlerinin hepsi (abimin bir çok arkadaşıyla konuştum bunu) çocuk doktorlarının neden böyle birşey önerdiğini anlamıyor. ama ben konu diş ise diş doktorlarına güvenirim.. herkes serbest tabi kime güveniyorsan onun dediğini uygula, kafanı karıştırma. günümüzde her konu bu şekilde zaten. herkes ayrı konuşuyor 
|
 ömrüm, bebeğim, Çınar'ım
|
 |