Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Prof. Dr. Benal Büyükgebiz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - dizanteri sonrası
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumdizanteri sonrası

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
behiye42 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4
Mesajın Direkt Linki Konu: dizanteri sonrası
    Gönderim Zamanı: 10 Mar 2008 Saat 16:46
Merhaba
   9,5 Aylık bir kızım var. Oldukça sıkıntılı bir 6 ay geçirdi.2 kez idrar yolları iltihabı,daha önemlisi yaklaşık 4 aya yayılan amipli dizanteri oldu.Bu dönem içerisinde takdir edersiniz ki çok az kilo aldı.kızım şu anda 7,6 kg.Boyu70 cm. 5,5 ayında ek besine geçtik. Şu anda çeşitli çorbalar,bir öğün taze yoğurt,bir öğün hazır mama ile yapılmış muhallebi,bir öğün hazır mama sabahlarıda peynir zeytin yumurta ve hazır mama karışımından oluşan kahvaltı veriyorum.Yine kendi yemeklerimizide tuzsuz hazırlayıp onun tatmasını sağlıyorum.Çok küçükken başladığı şuruplardan olsa gerek meyve suyunu kesinlikle reddediyor..(Yukarıda saydığım bu besinleri kızım bazen bir kaşık bazen bir yudum alıyor.) ek besine geçtiğimizden beri vitamin, kandamlası, dvit 3 ve çinko kullanıyoruz.Anne sütüne devam ediyorum.Şükürler olsun ki son iki aydır belirgin bir hastalığı yok.Gündüzleri sindirella gece ise bir cadı.
     Biraz uzun oldu ama durumu ancak bu şekilde özetleyebildim.
     Sizin önereceğiniz yada bizim atladığımız herhangi bir şey olabilir mi?
   NOT: Bende bir sağlıkçıyım.Ama elimden daha fazlası gelmiyor.Saygı ve sevgilerimle.
behiye
Yukarı Dön
benalbuyukgebiz Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1788
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Mar 2008 Saat 20:09
Merhaba...
Okurken iyi de praktikde sanırım bir sorun var ki,minyon büyüyor. Zayıf bir bebek... Sevgiler..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.