|
Dizanteri |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
berlev ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şub 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 153 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Haz 2019 Saat 09:44 |
Hocam,
Ikıntılı, sancılı bir süreçten sonra sümüksü yeşil/kanlı kuş pisliği kadar kaka yapıyor oğlum (3.5 yaşında) 2 gündür 38 civarı ateşli. Kusma yok. Şebeke suyu içmiş olabilir. Doktora götürmedik. Size sormak istedik. Eski postlarınızı okuduk ve Flagyl aldı eşim. Nasıl kullanalım? Oğlum 16 kg. Başka önerileriniz olur mu bize? Yardımlarınız için içten teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117883 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşhis doğru... Flagyl surup, gunde; 2x1,5 ölçek 1 hafta verın. Erken iyileşse bile 1 hafta kullanın.
|
|
![]() |
|
berlev ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şub 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 153 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Değerli hocam, dün ilaca başladık, tablo şimdiden iyiye gitmeye başladı ama1 hafta devam edeceğiz, not ettik.
Benim diğer sorum şu; Oğlumla aynı anda bende de ishal başladı karın ağrılı ama benim ki 1 kere oldu, sonra tuvalete bile çıkmadım (2 gün oldu). Ara ara hafif karın ağrım ağrım var ama eser miktarda, hafif. Sizce ben bağışık mıyım dizanteriye, yoksa flagyl kullanmalı mıyım? Eğer kullanacaksam ne ölçüde alayım? 50 kiloyum hocam.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117883 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bagışıksınız, size ılaç gerekmez.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|