|
dizanteri |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sevdaaycel ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Oca 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sevdaaycel
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Oca 2020 Saat 20:50 |
Hocam merhaba. oglum 32 aylik. dün 1saat icinde 6kez mukuslu kaka yapinca doktora götürdük. sadece enterogermina verdi. günde 1kez. bugun siddetli karin agrisi var. arada kramp şeklinde.2kez azar azar mukuslu kaka yapti s adece.zaten birkac gündür gripti.ateş hiç olmadi ama halsiz ve iştahsiz. verdiginiz cevaplarda baktigimda dizanteriye benzettim. ne önerirsiniz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Goruyorsunuz degilmi, Turk cocuk doktorlari hala neye neyin verilecegini veya verilmeyecegini hala ogrenemediler.. Bunlar hep, "kitapsiz" Tip egitimin sonuclaridir.. 1- Hemen "Enterogermina'yi" KESIN ve cope atin.. Bu kadar da salaklik olmaz!! 2- Evet, sizin teshisniz dogru. Flagyl surup, gunde:2x1 olcek, kaka duzelene kadar verin.
|
|
![]() |
|
sevdaaycel ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Oca 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sevdaaycel
cevabiniz icin tesekkur ederim hocam. en son birkac saat once macun şeklinde normal miktarda kaka yapti. ama karin agrisi devam ediyor.flagyl alalim mi yine de.
kulagi da agridi. onu gribe bagladim. okuduklarimi uyguladim. Hocam birde enterogerminayi çöpe atin demistiniz. evde bulunmasini da mi istemezsiniz. ben yararli bakteriler içerdigi icin arada veriyordum. yogurt vs. yemiyor diye. yedigi birkac çesit var zaten
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Flagyl'i kullanin!!!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|