|
Dodex ampul |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
denijj ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 320 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 May 2024 Saat 14:56 |
Merhaba Hocam Dodex ampul de içilebilir mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119025 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Türkiye bir "Tıp garabetleri" koleksiyonu vardır!
Bu garabetlerden biri de, bu B12 sahtekarlığıdır!! B12 hemen hemen bütün gıdalarda mevcuttur. Hadise, ileri yaşlarda mideden salgılanan "İntrensek Fakötör'ün" kaybı dır. Bu madde olmadığı zaman B12 emilemez ve eksikliği olur. Böyle bir şahısa içirdiğinizde etkili olamaz. Bunun sonucunda; Pernisiyöz anemi denilen ve klasik tedavilerle düzelmeyen bir anemi ortaya çıkar! Yani günümüzdeki rezillikler tamamen İlaç firmalarının ve bu vitaminin ölçümünde kullanılan kitleri satışı içindir. Ne zaman ki; bu test kitleri kullanılmaya başlandı, bizim doktorlarda da B12'ye bir merak başladı ki, sormayın gitsin! Bu palavralara kanmayın. Paranıza yazık. |
|
![]() |
|
Doğa ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şub 2024 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 145 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu iğne kadar saçması yok hocam sizle tanışmadan önce b12im düşük diye gittiğim her doktor her kan tahlilinden sonra bunu yazıyordu iğne vurula vurula bi hal olmuştum fazlası idrar ile atılan bir vitaminin böyle iğnesini yapsan neye yarayacak ki? Bunun yüzünden hiç sivilce çıkmayan yüzüm akne doldu 1 yıl onlarla uğraştım gögüs kısmıma bile yayıldı. Gerçekten fazlası idrar ile atılan vitamine iğne tedavisi çok saçma değil mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119025 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
İleri yaşlarda; "İntrensek Faktör" kaybolmuş hastalarda (ben meslek hayatım boyunca rastlamadım) gerek
olabilir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|