Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Doğum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - doğum belirtileri
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konudoğum belirtileri

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 8>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
küçük kanaryam Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

minik mercimeğim yaramaz oğlum :)

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 8555
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Oca 2009 Saat 12:01
yani bunların hepsi 1 gün içerisinde mi yaşanıyo yoksa hafif ağrılar bikaç gün öncesinden doğumun başlayacağını işaret mi ediyo
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım...
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Oca 2009 Saat 17:02
sibelim ne canını sıkıyon yaw... teknoloji denen şey sağolsun. zaten 33. haftadan itibaren haftada 1 nst çektiriyosun, bi aksilik varsa orada yakalanma ihtimali var o da olmazsa baktın karnın ağrıyo git bi hastaneye bi nst çektir en azından kafan rahat olur. korkma bunları falan da dert etme bacım. bi tek doğum anının alternatifi yok gerisi kolay Tongue
benim ağrılarım adet ağrısı gibiydi ama çok seyrek olduğu için önemsememiştim meğer doğum ağrısıymış. ama herkes farklı tarif ediyor ağrısını, en iyisi bi yerin ağrıyınca dooooğğğğğrrruuuuuuu hastaneye
Yukarı Dön
Elmas Üye
Elmas Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Oca 2009 Saat 18:17
ee şimdiden benim karnım ağrıyo ama LOL
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
Yukarı Dön
burcu Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Çınar'ın annesi, Forumun neşesi

Puanlar: 7922
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Oca 2009 Saat 22:03
teşekkürler Hilalcim.. demek suyun gelmesi poşun açılması mıymış.. o zaman benim doğum poşun açılmasıyla başlamış deseneLOL
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Yukarı Dön
sporcuanne Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 1356
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Oca 2009 Saat 09:46
teşekkürler hilalcim ben sunni sancıyla doğurduğum için hastaneye lay lay lom gittim  kameralara gülümseyip el sallayarakLOLLOLLOLLOL gitik cümbür cemaat hastaneye şimdi çok merak ediyorum kızmı nasıl doğuracağım kendi sancım mı gelecekConfused yoksa yine sunni sancıylamı işte bende o sancının gelmesi ve suyun  ya da kanın gelmesi durumunu yaşamadığım için onun biraz gerginliği var sancı yada suyum gelirse konyaya hemen yetişebilirmiyiz ilçesinbde yaşıyoruz konyaya 1 saat uzaklıktayız eşim biraz paniktirLOLLOLLOLarabayı deli gibi sürerse arabada doğurmak istemiyorum açıkcasıLOLLOLLOLLOL bakalım hayırlşsı artık allahım tüm hamişlere hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin inşallahhhh
Yukarı Dön
Elmas Üye
Elmas Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Oca 2009 Saat 10:11
aminn pınar ahanda bişi daha öğrendim eee şimdik o su falan gelince doğum olayı başlıyo yani 1 saate doğurulıyo öylemi ConfusedLOL anammm tırstımmmm
Yukarı Dön
Elif Hansa Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Hansa ve Tevhid'in Annesi

Puanlar: 7665
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Oca 2009 Saat 10:18
su geldikten sonra dogum baslamis oluyor, suyun gelmesi aninda dogum yapacagin anlamina gelmiyor maalesef... rahminde acilmasi gerekiyor, 8-10 cm acilmazsa dogum yapamazsin. onun acilmasini bekleniyor hastanede... anladin?
Yukarı Dön
Elif Hansa Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Hansa ve Tevhid'in Annesi

Puanlar: 7665
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Oca 2009 Saat 10:26
tevhid eymende motorla gittim hastaneye. LOL motorda sancilaninca bak iste sancilaniyorsun kesin normal dogacak oglum deyip duruyordu LOL 
aksam ve sabah biraz kanli leke gelmisti zaten, ne guzel gidince hemen dogum olur bizde evimize cikar geliriz dedi esim LOLhastaneye gittik, 3 cm acilma olmus bile sabaha kadar. yatis islemleri yapildi, ben 10 da girdigim dogumdan 12:55 de dogum yapmisim (esimin riyavetleri)... 12:30 u gecerken de beni odaya aldilar...
doguma gitmeden once cam silip temizlik yapmistim, dogumdan 3 gun once kaynim ameliyat olunca evdeki yemek vs isler de bana kalmisti, kosturup duruyordum. doktor demisti zaten suni sanciyla deneriz eger olmazsa seni ameliyata alacam diye... suni sanciya bile gerek kalmadi cok sukur...

dogumun kolayligi sizin moralinize ve fizik sartlariniza gore degisiyor...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 8>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.