Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
küçük kanaryam
Elmas Üye
minik mercimeğim yaramaz oğlum :)
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 8555
|
Gönderim Zamanı: 03 Oca 2009 Saat 12:01 |
yani bunların hepsi 1 gün içerisinde mi yaşanıyo yoksa hafif ağrılar bikaç gün öncesinden doğumun başlayacağını işaret mi ediyo
|
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım...
|
 |
Ziyaretçi
Misafir
|
Gönderim Zamanı: 05 Oca 2009 Saat 17:02 |
sibelim ne canını sıkıyon yaw... teknoloji denen şey sağolsun. zaten 33. haftadan itibaren haftada 1 nst çektiriyosun, bi aksilik varsa orada yakalanma ihtimali var o da olmazsa baktın karnın ağrıyo git bi hastaneye bi nst çektir en azından kafan rahat olur. korkma bunları falan da dert etme bacım. bi tek doğum anının alternatifi yok gerisi kolay  benim ağrılarım adet ağrısı gibiydi ama çok seyrek olduğu için önemsememiştim meğer doğum ağrısıymış. ama herkes farklı tarif ediyor ağrısını, en iyisi bi yerin ağrıyınca dooooğğğğğrrruuuuuuu hastaneye
|
 |
küçük kanaryam
Elmas Üye
|
Gönderim Zamanı: 05 Oca 2009 Saat 18:17 |
ee şimdiden benim karnım ağrıyo ama
|
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
|
 |
burcu
Elmas Üye
Çınar'ın annesi, Forumun neşesi
Puanlar: 7922
|
Gönderim Zamanı: 05 Oca 2009 Saat 22:03 |
teşekkürler Hilalcim.. demek suyun gelmesi poşun açılması mıymış.. o zaman benim doğum poşun açılmasıyla başlamış desene
|
 ömrüm, bebeğim, Çınar'ım
|
 |
sporcuanne
Kıdemli Üye
Puanlar: 1356
|
Gönderim Zamanı: 06 Oca 2009 Saat 09:46 |
|
|
 |
küçük kanaryam
Elmas Üye
|
Gönderim Zamanı: 06 Oca 2009 Saat 10:11 |
aminn pınar ahanda bişi daha öğrendim eee şimdik o su falan gelince doğum olayı başlıyo yani 1 saate doğurulıyo öylemi   anammm tırstımmmm
|
|
 |
Elif Hansa
Elmas Üye
Hansa ve Tevhid'in Annesi
Puanlar: 7665
|
Gönderim Zamanı: 06 Oca 2009 Saat 10:18 |
su geldikten sonra dogum baslamis oluyor, suyun gelmesi aninda dogum yapacagin anlamina gelmiyor maalesef... rahminde acilmasi gerekiyor, 8-10 cm acilmazsa dogum yapamazsin. onun acilmasini bekleniyor hastanede... anladin?
|
|
 |
Elif Hansa
Elmas Üye
Hansa ve Tevhid'in Annesi
Puanlar: 7665
|
Gönderim Zamanı: 06 Oca 2009 Saat 10:26 |
tevhid eymende motorla gittim hastaneye.  motorda sancilaninca bak iste sancilaniyorsun kesin normal dogacak oglum deyip duruyordu
aksam ve sabah biraz kanli leke gelmisti zaten, ne guzel gidince hemen dogum olur bizde evimize cikar geliriz dedi esim  hastaneye gittik, 3 cm acilma olmus bile sabaha kadar. yatis islemleri yapildi, ben 10 da girdigim dogumdan 12:55 de dogum yapmisim (esimin riyavetleri)... 12:30 u gecerken de beni odaya aldilar... doguma gitmeden once cam silip temizlik yapmistim, dogumdan 3 gun once kaynim ameliyat olunca evdeki yemek vs isler de bana kalmisti, kosturup duruyordum. doktor demisti zaten suni sanciyla deneriz eger olmazsa seni ameliyata alacam diye... suni sanciya bile gerek kalmadi cok sukur...
dogumun kolayligi sizin moralinize ve fizik sartlariniza gore degisiyor...
|
|
 |