Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Hamilelik
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - doğum çantasını ne zaman hazırladınız ?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konudoğum çantasını ne zaman hazırladınız ?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Gülsen Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Yazıldığı gibi okunur:)

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7519
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Ağu 2011 Saat 07:29
Orjinalini yazan: beria beria Yazdı:

ben 24. haftadan itibaren doğuma kısmen hazırdım... eşime sordum, bu çocuk şimdi doğsa yaşar mı diye, o da çok zor ama yaşar dedi, o günden sonra hazırdı çantam, gün aldıktan sonra çantama hurmamı, çikolatamı kolonyamı koydum...hatta dayanamayıp hurmamdan yedim, sanırım o, doğumu tetikledi ve o gece suyum geldi...eşim ben onları alırken daha çok diye kızmıştı :) hatta çok önceden hasta bezi alırken tartışmıştık, 'ben sana alır getiririm ne gerek var çantaya koymaya' diye... ama suyum gelince o kadar kolaylık oldu ki...:) yani derhal hazırla, bozulacak şeylerin-eksiklerin listesini yapıp içine koy sen olmazsan listeye bakıp alabilsinler.... ya bizim doğum hikayelerimizi anlatabildiğimiz bir yer yok mu, benim hikayem çok gerilimli de paylaşmak isterdim...

Bu topikte anlatıyoruz canım
Yukarı Dön
sümeyye2 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 490
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Ağu 2011 Saat 12:33
canım ben 37 ,7 de hasteneye gittim anlıycağın herkes bir olmuyor öncelikle alacaklarını al mesela çocuk bezi gibi ,ben şampuanını biberonunu önceden aldım hazırlaman gerekenleri al kenara koy çantasını hazırlamasanda...
Yukarı Dön
mehtappp Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 945
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Ağu 2011 Saat 14:57
bende soruyorum çevremdekilere ne kadarlık doğum yaptınız diye hele geçen sene doğum yapan bi ablamız var 29 haftalık doğum yaptı bunları duyup işitince hazır etmekistiyorum haliyle doğumla ilğili herşeyi aklımda soru işaretleri kalmadan halletmek istediğimden çanta mevzusu takılıyo onuda hallediyim gece düşüncelerimden çıkar en azından PigPig 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.