Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
nhlrd
Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 93
|
Gönderim Zamanı: 07 Eki 2010 Saat 14:48 |
ben de Nihal memnun oldum
|
gülücüklü günler
|
 |
Beyza
Moderatör
Puanlar: 5575
|
Gönderim Zamanı: 07 Eki 2010 Saat 14:51 |
nhlrd Yazdı:
teşekkür ederim arkadaşlar, rahatsızlık geçiren tüm anneler geçmiş olsun ,Allah dermansız dert vermesin kimseye...
sevgili Beyza, kendi kadın doğum uzmanıma danışmıştım o dönem (hastalığımın yoğun seyrindeyken çünkü hemen aklıma ya ikinci bebeğimi hiç doğuramazsam sorusu da takılmıştı) hamile kalacağın zaman önceden hazırlık dönemi olsun diye hem troitle ilgili doktorumla hem de benimle ortak takibe girelim demişti, kullanacağın belirli dozla ilaçlarla hamileliğin rahat geçebilir, sorun etme demişti.birçok troit rahatsızı hastası varmış sağlıkla çocuklarını doğuran.
bence içini rahat tut, dilersen başka doktorlarla da bu konuyu görüş derim...
çok geçmiş olsun |
Cok tesekkür ederim cani gecmis olsun dilegin icin.Ben su an 3 dontor gözetimi altindayim( ic hastaliklari doktoru, kadin doktoru, ve ev doktorum) 2 ayda bir kan tahlili yaptirdiktan sonra ic hastaliklari doktorum diger doktorlarima son durumumu yazan belgeleri faxliyor.Cok sükür 6 aydan beri adetleri düzene girdi hap kullandigimdan beri.Dogum öncesi hicbir sorunum yoktu.Bununla sükür yinede.Yemem gereken seyleri ve yememem gereken seyleride biliyorum artik.Hastaligimi azdirici seyler yemiyorum.Inaniyorum ki 1.evladimi veren rabbim digerlerinide vericektir.ara sira korkuyorum fazlalassada yinede umutluyum.
|
Şeker küpü olarak doğdum,sonra neşe küpü,bir zaman sonra zeka küpü,derken sinir küpü şimdilerde sabır küpü gibiyim. Sonumdan endişeliyim...
|
 |
Beyza
Moderatör
|
Gönderim Zamanı: 07 Eki 2010 Saat 14:54 |
|
Şeker küpü olarak doğdum,sonra neşe küpü,bir zaman sonra zeka küpü,derken sinir küpü şimdilerde sabır küpü gibiyim. Sonumdan endişeliyim...
|
 |
nhlrd
Üye
Puanlar: 93
|
Gönderim Zamanı: 07 Eki 2010 Saat 15:02 |
tabi ki umutlu olucaz biz anneyiz
evet yiyeceklerle de dengelenebiliyor sanırım, troit cinsine göre iyotlu tuz, iyotsuz tuz ...
umarım en kısa zamanda tüm değerlerin normale döner
bu arada kızının maşallahı var, aman nazarım değmesin çok güzel,Allah kısmet etsin yine güzel bir kardeş inşallah
|
gülücüklü günler
|
 |
Beyza
Moderatör
|
Gönderim Zamanı: 07 Eki 2010 Saat 15:05 |
Amin insallah canim cok tesekkür ederim  allah yardicimiz olsun insallah
|
|
 |
emre
Altın Üye
Puanlar: 4001
|
Gönderim Zamanı: 07 Eki 2010 Saat 15:26 |
Beyza Yazdı:
emre Yazdı:
benim de ufak tefek gözle görülür durumlarım var ama sizin ki kadar ciddi değil(dir) diye düşünüyorum.... ne zaman gebe kaldım o günden beri saç dökülmesi başladı, doğum sonrası biraz daha arttı, yüzümün yan kısımlarında ve gıdık bölümünde tüylenme başladı ve son olarakta minik minik benler oluşmaya başladı (2-3 aydır) burayı görene kadar böyle bi korkum, endişem yoktu... aklımı karıştırdı....
|
Öznurcum endiselerini yenmen icin bi dahiliye doktoruna görünmen en mantiklisi.Bu hastalik sinsi sinsi ilerliyor.Hemen anlayamiyorsun canim 
|
aman ilerlemesin inşallah  şu sigortamızın aktifleşmesini bekliyorm... bide netten araştıralım bakalım.. bildiğiniz linkler varsa ekleyin  bekliyorum
|
|
 |
TÜBAY
Elmas Üye
Puanlar: 4018
|
Gönderim Zamanı: 07 Eki 2010 Saat 15:31 |
öncelikle geçmiş olsun canım. azmin için tebrik ediyorum seni. yavrun çok şanslıymışki senin gibi fedakar bi annesi var
|
ALDIĞIM İKİ NEFES;EŞİM VE KIZIM
|
 |
KUZEY&MİRA
Altın Üye
Melek Anne :)
Puanlar: 2244
|
Gönderim Zamanı: 07 Eki 2010 Saat 15:45 |
Çok geçmiş olsun canım...Azimle yavrunu emzirme çaban için seni tebrik ediyorum..
Benin doğum sonrası saçlarımda aşırı dökülme oluyodu allahım küvet resmen doluyodu,her elimi saçıma attığımda bi tutam saç..Korkmaya başlamıştım şükürki çok sürmedi..İkinci gebeliği düşündüğümden geçtiğimiz aylarda tiroite bakıldı şükürki oda normal
|
DEVRİM KUZEY & ZEYNEP MİRA &TUNA DENİZ
|
 |