Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Doğum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Doğumdan çıkınca ilk ne dediniz?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuDoğumdan çıkınca ilk ne dediniz?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 24>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 70718
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 May 2008 Saat 15:41
ilk basda oglumda ilk sözcgum usuyom oldu hatirliyom sonra battaniye filan getirdiler sonra bebek nasil dedim bir daha uyumusum kizimda canli canli olunca normal dogum isim tartismasi vardi ilk sözcugum yanimdaki emesine cok tatli yaaa benim mi bu demisim sonra silada koyun demisti ebe onun sözcukleri filan karisti
Yukarı Dön
ceylinsu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 827
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 May 2008 Saat 15:42
ben normal doğum yaptım bu yüzden şanslıyım tüm evrelerini gördüm.kızım doğunca iyi olup olmadığını sordum dr.a çok şükür sağlıklıydı ve kızımla konuşmaya başladım."annen burda yanındayım bebeğim korkma" ahhhhhh çok güzeldi onca sancıya rağmen.

Yukarı Dön
şevvalim Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1079
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 May 2008 Saat 15:51

Ben normal dogum yaptım.Dogumum bıraz problemlıydı.Kızım aglamadı.Dogumdan sonra doktor geldı aglaması ıçın ters çevırıp vurmaya başladı.Ben odama gıttıgımde kızımın olmadıgını gordum ve soktaydım.Çunku kızım yogun bakıma alınmış.4 gun yogun bakımda kaldı.benı ertesı gun taburcu ettıler ama ben hastaneden hıç ayrılmadım.sureklı sut verdım kuzuma.ışte boyle.Allah kımsenın basına vermesın.

Yukarı Dön
irme Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

En Şen Üyemiz,Avrupai Pamuk Prensesimiz!

Puanlar: 8271
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 May 2008 Saat 15:55
Orjinalini yazan: sevvalım sevvalım Yazdı:

Ben normal dogum yaptım.Dogumum bıraz problemlıydı.Kızım aglamadı.Dogumdan sonra doktor geldı aglaması ıçın ters çevırıp vurmaya başladı.Ben odama gıttıgımde kızımın olmadıgını gordum ve soktaydım.Çunku kızım yogun bakıma alınmış.4 gun yogun bakımda kaldı.benı ertesı gun taburcu ettıler ama ben hastaneden hıç ayrılmadım.sureklı sut verdım kuzuma.ışte boyle.Allah kımsenın basına vermesın.

ayy aynı şeyleri yaşamışız canım yaa..ne zor anlardı tahmin ediyorum,birde siz yoğun bakımdada kalmışsınız..Unhappy
Pamuk Prensesin Annesi...
Yukarı Dön
HaYaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Gece Bekçisi

Puanlar: 3414
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 May 2008 Saat 15:59
anneee anneeee, annem gelsinn, elimi tutsunnn
sezeryan sonrası ayılırken ilk söylediğim bunlardı, aldığım cevapsa "buraya anneler girmez" olduLOLLOL bende ozaman beni anneme götürün diye bağırmaya başladım. nedense bebeğim sonradan aklıma geldi ve bukezde bebeğim iyimi bebeğim iyimi diye sayıuklamaya başladım.doktorum yanıma gelincede ebeleri ve hasta bakıcıları şikayet etmiştim ne annemi getiriyolar nede bebeğimi diyeLOLLOL
Yukarı Dön
HaYaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Gece Bekçisi

Puanlar: 3414
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 May 2008 Saat 16:00
Orjinalini yazan: duygu07 duygu07 Yazdı:

Ben ilk olarak doğuma alınırken heyecandan bayılacakmış gibi oldum ve ardından o anestezi uzmanları beni fazlasıyla rahatlattılar benle muhabbet ede ede doğumum gerçekleşti ve benim ilk sorduğum soru "parmaklarını saydınız mı tam mı?" oldu.... saçma diyebilirsiniz ama okuduğum birşeyden çok etkilenmişim sanırım. Uyanık olduğum için daha birsürü soru sordum ama en can alıcısı buydu.LOLLOL
Bu arada doğuma girerken ilk sorduğum soru ya uyuşmazsa acıyı hissedersem nolcak demiştim.LOLLOL

nedendir bilmiyorum ama bende  odama çıkar çıkmaz annemlerte parmaklarına bakın fazlalkık eksiklik varmı diye sormuştum. sebebini hala bilmiyorum ama
Yukarı Dön
burcu Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Çınar'ın annesi, Forumun neşesi

Puanlar: 7922
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 May 2008 Saat 16:20

tabiki de çınarı sordum.. iyi olduğunu öğrendim ve benim dikiş atmak için birazcık uyuttular. uyandığımda gene onu sordum. ben doğumhanedeydim. çınar nerde dedim...

ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Yukarı Dön
bıdık Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 585
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 May 2008 Saat 20:36
ben sezeryan oldum ve uyandığımda hala ameliyat odasındaydım dışarı çıkınca eşim bana kameradan bebeğimizi göstermeye başladı bende daha gözlerimi daha tam açamamıştım kızımmı oldu demiştim çünkü kız olacağını biliyorduk ama herkes son aylarımda erkek bebek gördü rüyalarında...bende o nedenle ilk bunu sordum...Clown
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 24>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.