Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Doğum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Doğumdan çıkınca ilk ne dediniz?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuDoğumdan çıkınca ilk ne dediniz?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 222324
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
mehtappp Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 945
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Oca 2012 Saat 18:17
genel anesteziyle doğum yaptım ve gözlerimi ilk açtığımda eşim karşımdaydı  " kızımızı gördünmü aşkım" dı ilk sözüm sonrada dualar ederek girmişim odaya LOL çok az hatırlıyorum 
Yukarı Dön
sedesa Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 256
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Oca 2012 Saat 09:41
ben normal doğum yaptım ve her sancıyı beni oğluma yaklaştırdığı için daha bir sabırla çektim....

bugüne kadar gördüğüm yeni doğanlar hep kara kuru çirkin ördek yavrularıydı...:)))

doktorum tamam artık ıkınma kafası geldi deyip de oğlumu göğsüme yatırıncaya kadar geçen süre çok uzun geldi.... veeeeee sonunda gördüm oğlumu.... dünyada gördüğüm en güzel şeydi.... ay gibi parlıyordu...... hiç ağlamadı......

sonra yan tarafa aldılar burnunu temizlemek için.... ama ben ondan gözlerimi ayıramıyordum.... o kadar inanılmaz bişeydi ki... büyülenmiştim... kilitlendim... ne kadar güzel değil mi diye sorup durduğumu hatırlıyorum.... doğumumu üniversite hastanesinde yaptığım için 8-9 kişi vardı.... ama ne kadar güzel di mi soruma hiç cevap alamadım...:)))) tabii onlar benim gözlerimin gördüğünü görmüyorlardı.....

şimdi bakıyorum resimlere ve çirkin ördek yavrumu görüyorum.... 5.5 yıl oldu doğum yapalı...çok güzel bir gündü benim için... Hala öpüp koklamaya doyamadığım yavrumu getirdi bana...

inşallah bir daha yaşayabilirim bu inanılmaz duyguyu....

Yukarı Dön
kübRAbia Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 893
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Oca 2012 Saat 00:00
2doğumumuda genel anesteziyle yaptım ilkinde sezeryanın vermiş olduğu korkuyla bağıra çağıra uyandım,ama 2,de herşey çok güzeldi,karnımda taşlar var dışında hiçbir şikayet belirtisi göstermedim,ve hemen emzirmek istedim,kendim açlığa dayanamıyorum ya onun da acıktığını düşündüm sanırım gözümü açtıktan 10dk kadar sonra emziriyordum,hala da emziriyorum,ertesi günde ayaktaydım zaten,2.yi doğurmaktan korkan annelere duyrulur,2.de herşey daha kolay keyifli ve rahat oluyor
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 222324
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.