Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Doğum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Doğumdan çıkınca ilk ne dediniz?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuDoğumdan çıkınca ilk ne dediniz?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345 24>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
serifegül Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 816
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 May 2008 Saat 09:52
benim doğumum epidural sezeryandı çok rahat girdim doğuma doğum boyunca doktorumla muhabbet etmiştik havadan sudanLOLLOL furkan karnımdan çıkınca doktorun hayretler içerisinde söylediği ilk söz: "bu niye böyle sapsarı?" adam haklı ben esmer baba esmer karnımdan çıkan sapsarı bişeyLOLLOL ben de hani bakayım aaa gerçekten sapsarı bu demişimLOLLOL sonra ağlamaya başladı oğlum sardılar götürdüler biz sohbete devam ettik... benim doğumdaki ilk sözlerim bunlar. çıkınca kapıda annemleri gördüm onlara da ilk sorduğum bebeği gördünüz mü olmuştu.

çekirdek ailemizin çitlembiği
Yukarı Dön
rüyabebek Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 1033
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 May 2008 Saat 10:01
valla ben normal dogum yaptım o kdar şaşkındım ki dilim tutuldu hiç birşey sormadım kızıma bakacam diye konuşmak aklıma bile gelmediBig%20smileBig%20smile
Yukarı Dön
zehra Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

"Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE"

Puanlar: 9036
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 May 2008 Saat 10:17

bende nornal doğum yaptım çok şükür .doğumdan önce babanında doğuma girmek isteyip istemdiğini sormuştu doktorum eşimde istemiyorum ama doğduğu anda içeri girebilirim dedmişti . doktorumda onayladı hemen alıcam seni diye konuştular . neyse ben doğumhaneye girergirmez doğurdum daha köbek bağını kesmeden doktorum bir heycanla babayı içeri alın dedi eşim elinde kamerayla girdiLOLLOLkızımı hemen babasına verdi Cryama eşim bana bakıyo nasılsın falan diye .ben hep sarışın ve kel bir bebek bekliyodum nedensekafamı yantarafımda duran masaya çevirdim kızım orda yatıyo kapkara bişey simyiyah saçları varLOLO NE RENK DİYE sormuştum eşimeLOLLOLLOLLOLLOLLOL

sonra odaya çıkıp ilk kucağıma aldığıda ilk yaptığım şey parmaklarını saymak oldu ve günlerce belki yanlış saymışımdır diye hep saydımConfusedConfusedConfused
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
Yukarı Dön
Nilgün1 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Puanlar: 5896
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 May 2008 Saat 12:12
oooo ne renk ZehraLOLLOLLOL

ben de normal doğum yaptım, kızımı ilk gördüğümde, böyle bir beyazlık olmaz diye geçirdim içimden, babası esmer kesin ona benzer diye düşünüyordum, ama dillendirmedimLOL

ve müthiş üşümeye başladım,çok üşüyorum dedim sadece, 2 battaniye geldi yetmedi, eşini alın içeri dediler,o bana çok güzel bir bebek dedikçe,ben titremekten cevap veremiyordum,sürekli yüzümü okşadı öptü ısınayım diye.

odamıza geldik birlikte, hemen kızımı getirdiler, sesi çok cılızdı,emmeye çalışıyordu ama henüz beceremiyordu, çok okuduk ya bebek nasıl emzirilir diye, Tuana ya tarif ettim ettim anlamadı, kardeşimLOLLOL şöyle tutacaksın memeyi demiştimLOLLOL

Kız kardeşim abla senin 4 kardeşin olabilir ama bu kardeşin değilLOL dil alışkanlığı galiba dediLOLçok güldük ve sonrasında bana fenalıklar gelmeye başladı sıcaktan,camlar kapılar açıldıLOL
Yukarı Dön
duygu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
Dedektifler Odası Başkanı :)

Puanlar: 7000
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 May 2008 Saat 13:08
İlk cümlem. "Allah'ım bu nasıl bir rahatlıııık" oldu. Saatlerdir çektiğim acılar bir anda bitince bunu derken buldum kendimi. Doktorum "Çok şeker bir oğlun olduuu" deyince de başladım ağlamaya.
Yukarı Dön
Melek Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 99
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 May 2008 Saat 14:01
Ben de kuş gibi rahatlayınca sadece bakakaldım ..bebeğimi elime verinceler başladım ağlamaya..herhalde sözün bittiği andı o an...
Yukarı Dön
apatay41 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 146
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 May 2008 Saat 14:06
epidural sezeryan oldum doğar doğmaz ilk sorduğum sağlıklımı zaten doğduğu an hemen gösterdi drm başladı ağlamaya tam tahmin ettiğim gibiydi ve bebeğim çok temizdi çok şaşırdım sonra zaten hemen çocuk dr geldi bilgi verdi çok güzel anlardı ahhhh ahhh
Yukarı Dön
oğuzkağan Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 2934
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 May 2008 Saat 15:06
epidural sezeryanla doğum yaptığım için ben anestezi uzmanları ile konuşurken birden bir bebek ağlaması duydum.dr çok sağlıklı olduğunu söyleyince o kadar çok sevindim ki.hamileliğim çok kötü geçtiği için bebeğimin sağlıksız olmasından çok korkuyordum.çok şükür ki çok sağlıklı doğdu canım oğlum
[
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345 24>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.