Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Doğum sonrası yaşananlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Doğumdan sonra neler hissettiniz?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuDoğumdan sonra neler hissettiniz?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 3456>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
_alev_ Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 616
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Eyl 2008 Saat 20:06
Orjinalini yazan: AtaDenizim AtaDenizim Yazdı:

sezeryanla doğum yaptığım için baygındım. ayıldığımda tam olarak net değildi görüntüler annem yanımdaydı. oğlumu sordum dedim göremiyorum nerede hemen verdiler yanıma o kadar dirençsizdi ki ona baktığım anda tüm duygularım altüst oldu ağlamaya başladım. şuan bile o an gibi hissediyorum bunu. oğlumu öyle yanımda sağlıklı bi şekilde görmek beni çok mutlu etti. biliyosun alevcim aslında sana neler anlatsak da duygulanırsın mutlu olursun. ama o anı bekle bak neler hissettiğimizi sende anlayacaksn. nasıl bir duygu olduğunu kelimelere sığmayacak kadar değişik bişi canım bunu sağlıklı bi şekilde yaşarsın inşallah... anne olmak çok güzel....

CryCryCryheyecandan çok kötü oldum k bakma canımConfusedCry

Düzenleyen _alev_ - 29 Eyl 2008 Saat 20:07
canım bebeğim..sabırsızlıkla bekliyorum seni ;)
Yukarı Dön
BERFIN_1811 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 75
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Eki 2008 Saat 20:46

ben kendimi süpermen gibi güçlü ve mükemmel hissetmiştim hiç bi işimi zamanında tamamlayamayan ben kızımı doğurabilmiştim Big%20smile günlerce bu moddan çıkamadım herkesin bana mucize gerçekleştirmişim gibi davranmasını bekliyordum eşim zaten o duygular içindeydi geriside anlamsızca bakıyordu sadece ama kızımı kucağıma aldığım anı sorarsan paha biçilmez saniyelerdi asla kıyaslanamaz değeri ölçülemez zamanlardı çok şükür rabbime kızımı bize nasip etti sağlıklı güzel hayırlı evlat olur inşallah herkesin bebeği annelik bambaşka bişeymiş olmayınca gerçekten ne deseniz boş ama anne olunca hayat yeni başlıyor umarım senin ve tüm bebek bekleyenlerin sorunsuz ve mutlu doğum hikayelrir olur bizede anlatırsınız allah kurtarsın herkesi yavrusunu kucağına sağlıklı almayı nasip etsin aminnnnnnnnnnnnnnn

url=http://lilypie.com][/url]
Yukarı Dön
dilekim Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 130
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Eki 2008 Saat 20:28
O SANCILAR BİLE BANA TATLI GELDİ İNANIN BİR AN EVVEL KAVUŞMAK İSTEDİM KIZIMA..KAVUŞTUĞUM ANDA İSE BEBEĞİMLE BİRLİKTE SANKİ BENDE GÖZLERİMİ DÜNYAYA YENİDEN AÇMIŞTIM HEMŞİRELERİN KIZIMI KUCAGIMA VERDİKLERİ ANI DÜŞÜNEMİYORUM NASIL TUTARIM BEN BUNU DEDİM KENDİ KENDİME İLK KENDİ KIZIMI KUCAGIMA ALMIŞTIM İLKİ KIZIMLA YAŞADIM:D MÜTHİŞ Bİ DUYGU ALLAHIM HERKEZE NASİP EYLESİN HAMİLELERİN YARDIMCISI OLSUN
tuanam canım kızım benim
Yukarı Dön
dilekim Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 130
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Eki 2008 Saat 20:32
Orjinalini yazan: BERFIN_1811 BERFIN_1811 Yazdı:

ben kendimi süpermen gibi güçlü ve mükemmel hissetmiştim hiç bi işimi zamanında tamamlayamayan ben kızımı doğurabilmiştim Big%20smile günlerce bu moddan çıkamadım herkesin bana mucize gerçekleştirmişim gibi davranmasını bekliyordum eşim zaten o duygular içindeydi geriside anlamsızca bakıyordu sadece ama kızımı kucağıma aldığım anı sorarsan paha biçilmez saniyelerdi asla kıyaslanamaz değeri ölçülemez zamanlardı çok şükür rabbime kızımı bize nasip etti sağlıklı güzel hayırlı evlat olur inşallah herkesin bebeği annelik bambaşka bişeymiş olmayınca gerçekten ne deseniz boş ama anne olunca hayat yeni başlıyor umarım senin ve tüm bebek bekleyenlerin sorunsuz ve mutlu doğum hikayelrir olur bizede anlatırsınız allah kurtarsın herkesi yavrusunu kucağına sağlıklı almayı nasip etsin aminnnnnnnnnnnnnnn

EVET CANIM YA BENDE SENİN HİSSETTİKLERİNİ HİSSETTİM WALLA KENDİ KENDİMLE GURUR DUYUYORDUM SANKİ TÜM HERKEZ BANA GURURLU GÖZLERLE BAKIYORMUŞ GİBİ HİSSEDİYODUM ANNELİK AP AYRI BİR DUYGUYMUŞ!!ALLAHIM HERKEZE TADDIRSIN BU DUYGUYU AMİNNNNNNNNNNNNNNNN:))
tuanam canım kızım benim
Yukarı Dön
AYŞEGÜL- Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 101
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Kas 2008 Saat 16:36
Can benim içi bir mücizeydi....Benden mi çıktı bu dite 10 defa sordum...Zaten bana benziyordu...

Can eşimin kucağındaydı...Aptal aptal  bakıyordu.LOL...Eltime "yenge bebekte bişey mi var neden öyle bakıyor "dedim...Yok kız dedi bişey yok...seninki daha inanamadı erkek olduğuna dedi...Cinsiyetini öğrendiğimizde Can 'nın eşim hayır o kız demişti ve hep kız bekliyordu...Erkek olunca şoktan çıkamadı zavallı....

Ağzından çıkan tek kelime "bu benim mi "olmuş...Doktorumda "herhalde mehmet ali sokaktaki sütçüden değil ya"demiş....Çok gülmüştük...Şimdi can'na anlatır anlatır güler....LOLLOLLOL
OĞULLARIM NERDE BEN ORDA.....
Yukarı Dön
özlem Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 1982
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Oca 2009 Saat 23:43
hayatımdaki en güzel anlar...en büyük mücize,en büyük sevgi..herhalde tarif edilmesi en zor duyguSmileanestezi etkisiyle ilk anlarında tam bilincim yernde olmasada kendime geldiğim andaki yaşadığım mutluluk tarif edilemezSmiledefalarca şükrettim Allah'ıma(halada şükretmekteyim) bebeğimi sağlıkla kucağıma alabildim..bu duyguyu yaşayabildim..Rabbim isteyen herkesi bu mutluluktan yoksun bırakmasın,herkesi evlat sahibi yapsın inşallahSmileCANIM BEBEĞİM İYİKİ VARBig%20smile
Yukarı Dön
bartus-n Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 79
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Oca 2009 Saat 22:56
sezeryanla doğum yaptım... kendime geldiğimde hiç halim yoktu, bebeğimi kucağıma almaya korktum düşürürüm diye... biraz daha kendime gelince oğlumu kucağıma verdiler. onun o güzel yüzüne bakınca bu dünyaya geliş nedenimi anladım. daha önce yaşadığım hiç bir mutluluk o an yaşadığımla kıyaslanamaz. onu tanıyordum, defalarca rüyamda görmüştüm o güzel yüzünü, tombik yanaklarını... onu kokladım, dünyadaki en güzel koku dedim!!!
oğluma bakıp bakıp şükrettim. ve 4 aydır ona her baktığımda bu mucize için Allaha şükrediyorum.
umarım her anne adayı 9 ayın sonunda bebeğine kavuşma mutluğunu yaşar. Ve  tüm anneler sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına alır İnşallah....
Yukarı Dön
sengulnal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 1621
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Oca 2009 Saat 21:08
ilk bebeğime hamile kaldığımı öğrendiğim an düşünmeye başlamıştım ben nasıl onu kucağıma alabilirim okadar küçük bir şeye nasıl annelik yapabilirim diye ta doğumuma kadar hiç çıkmıyordu aklımdan ama onu ilk gördüğüm an çok ağlamış ve hiç kucağımdan indirmemiştim ve o an annelik ne imiş anlamıştım iyikide onlar var hayatımdaSmile

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 3456>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.