|
Doktor tanıyı koyamayinca benim dedigimi dedi:( |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Ayseebrar42
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Ayseebrar42
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Doktor tanıyı koyamayinca benim dedigimi dedi:(Gönderim Zamanı: 27 Oca 2020 Saat 00:14 |
|
Merhaba kiymetli hocam. 16 aylık Kizim dun sabah hiriltili nefesle uyandi ve hirilti hic kesilmedi aksama kadar ates halsizlik yoktu ama. Gece de uyuyamadi nefes darligindan sabah esim tutturdu acile goturelim artik korkar oldum istemeye istemeye zorla goturdu cocugu hemen rontgen çektiler cigerler temiz dendi hirilti var sadece baska bisey yok acaba kurupmu oldu ki hocam dedim evet kurup gibi bisey dedi. Orda bi moralim bozuldu. Hemen hava verdiler ilacli bidr igne vurdular cocuga kortizonlu. Sonra eve hava makinesi alin falan dedi ona gore ilac yaziyorum dedi. Bide eve agumentin yazdi hocam eşim bana cok kiziyor başımda bekliyor ilaci kullanmam icin. Ben bu gune kadar hicbirsey içirmemiştim hasta olmamıştı neyapayım simdi kiymetli hocam zararin neresinden donsem kâr mi yoksa batti balik yanmi gider
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 Oca 2020 Saat 00:19 |
|
Madem size inanmiyor, Kan Sayimi yaptirin.. WBC:17,5 dan dusuk gelirse, grip demektir.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|