Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Doktor tanıyı koyamayinca benim dedigimi dedi:(
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Doktor tanıyı koyamayinca benim dedigimi dedi:(

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Ayseebrar42 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 113
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Ayseebrar42 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Doktor tanıyı koyamayinca benim dedigimi dedi:(
    Gönderim Zamanı: 27 Oca 2020 Saat 00:14
Merhaba kiymetli hocam. 16 aylık  Kizim dun sabah hiriltili nefesle uyandi ve hirilti hic kesilmedi aksama kadar ates halsizlik yoktu ama. Gece de uyuyamadi nefes darligindan sabah esim tutturdu acile goturelim artik korkar oldum istemeye istemeye zorla goturdu cocugu hemen rontgen çektiler cigerler temiz dendi hirilti var sadece baska bisey yok acaba kurupmu oldu ki hocam dedim evet kurup gibi bisey dedi. Orda bi moralim bozuldu. Hemen hava verdiler ilacli bidr igne vurdular cocuga kortizonlu. Sonra eve hava makinesi alin falan dedi ona gore ilac yaziyorum dedi. Bide eve agumentin yazdi hocam eşim bana cok kiziyor başımda bekliyor ilaci kullanmam icin. Ben bu gune kadar hicbirsey  içirmemiştim hasta olmamıştı neyapayım simdi kiymetli hocam zararin neresinden donsem kâr mi yoksa batti balik yanmi gider
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119562
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Oca 2020 Saat 00:19
Madem size inanmiyor, Kan Sayimi yaptirin.. WBC:17,5 dan dusuk gelirse, grip demektir. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.