Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Forum / AOA Hakkında > Önerileriniz & Şikayetleriniz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Doktorumuza hep aynı şeyler soruluyor
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuDoktorumuza hep aynı şeyler soruluyor

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
burcu Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Çınar'ın annesi, Forumun neşesi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 8112
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Mar 2011 Saat 14:57
arama motorunda biraz sorun var.. arada oluyor ve bana hep rastlıyor malesef. belki insanlar da bu yüzden bazı şeyleri tekrar ediyorlardır.. tabiki peditus veya üşütme konularından bahsetmiyorum ama örneğin kanlı sümük olarak arama yaptım bundan 1 saat önce. zaman aşımı dedi. arama kriterlerini daralttım bulamadım, genişlettim olmadı.. evirdim çevirdim yok.. konular arasında aradım e tabi bulmak imkansıza yakın.. soru sormaya korktum çünkü kesin konuşuylmuştur bu konu, bişey diyen olur diye gittim başka sitelere araştırdım. yalan yanlış doğru bilmiyorum artık oğlumun burun kanamasıyla ilgili fikir edinmeye çalıştım.. sonra arkadaşımla konuşurken o da sağolsun bakınmış biraz internetten bana link attı bak burda bir dr yazmış bişeyler diye. baktım burası..
herkeste aynı sorun var mı bilmiyorum ama bazen arayan arkadaşlar da bulamıyorlarsa  aynı soruları tekrar soruyor olabilirler.. malessef arama motoru bende hep sorun oldu.. bişey ima etmek falan istemedim sadece not düşmek istedim.. bilginize...kolay gelsin..
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Yukarı Dön
Gülsen Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Yazıldığı gibi okunur:)

Puanlar: 8280
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Mar 2011 Saat 16:23
Evet bazen sitede ki arama motorunda fazla yoğunluktan sanırım sıkıntı yaşanıyor ama böyle durumlarda google üzerinden bizim site üzerinde arama yapabiliyoruz eklediğim linkte nasıl arama yapıldığı anlatılmış olmazsa videolu anlatımınıda ilave edebiliriz 

Yukarı Dön
duygu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
Dedektifler Odası Başkanı :)

Puanlar: 7116
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Mar 2011 Saat 17:06
Orjinalini yazan: burcu burcu Yazdı:

arama motorunda biraz sorun var.. arada oluyor ve bana hep rastlıyor malesef. belki insanlar da bu yüzden bazı şeyleri tekrar ediyorlardır.. tabiki peditus veya üşütme konularından bahsetmiyorum ama örneğin kanlı sümük olarak arama yaptım bundan 1 saat önce. zaman aşımı dedi. arama kriterlerini daralttım bulamadım, genişlettim olmadı.. evirdim çevirdim yok.. konular arasında aradım e tabi bulmak imkansıza yakın.. soru sormaya korktum çünkü kesin konuşuylmuştur bu konu, bişey diyen olur diye gittim başka sitelere araştırdım. yalan yanlış doğru bilmiyorum artık oğlumun burun kanamasıyla ilgili fikir edinmeye çalıştım.. sonra arkadaşımla konuşurken o da sağolsun bakınmış biraz internetten bana link attı bak burda bir dr yazmış bişeyler diye. baktım burası..
herkeste aynı sorun var mı bilmiyorum ama bazen arayan arkadaşlar da bulamıyorlarsa  aynı soruları tekrar soruyor olabilirler.. malessef arama motoru bende hep sorun oldu.. bişey ima etmek falan istemedim sadece not düşmek istedim.. bilginize...kolay gelsin..
Örneğin kanlı sümük için google motorundan bulunan sonuçlar:

Yukarı Dön
MaRaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3357
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Mar 2011 Saat 18:43
evet forumun arama taramasi çali$mio maalesef
ama duygunun verdigi link super çali$îo,ne arasaniz bulabilrisiniz
ama orayi herkes bilirmi onu bilemem :(
Yukarı Dön
oky Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 49
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Mar 2011 Saat 22:19
Doktor Beye hep aynı şeyler soruluyor evet ama ben ilk defa bir soru sordum " Bebeğimin Beslenmesi" konulu.. Doktorun sayfasında benim sorum bulunmuyor.... Sordugum sorunun neden kaldırıldığını öğrenmek istiyorum????????? Ek besine başladım ve kızımın beslenmesi konusunda endşeliyim... Ayrıca doktor beye ilk sordugum soruydu ve onlarca gereksiz sorulardan daha nitelikli oldugunu düşünüyorumm...! Lütfen bana bir açıklama yapar mısınızQuestion
Yukarı Dön
Beyza Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Puanlar: 5691
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Mar 2011 Saat 22:31
Tubacim mesajini baska bir arkadasin mesajinin altina mi yazdin, yoksa yeni bir mesaj mi yazdin? Cünkü baskasinin mesajinin altina yazdiysan bazen gizleniyor.Ne zaman yazmistin mesajini canim?
Şeker küpü olarak doğdum,sonra neşe küpü,bir zaman sonra zeka küpü,derken sinir küpü şimdilerde sabır küpü gibiyim. Sonumdan endişeliyim...
Yukarı Dön
Beyza Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Puanlar: 5691
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Mar 2011 Saat 22:36
Bu arada sunu yazmadanda gecemiycem, ne modlar nede yöneticimiz üyelerin izni haricinde mesajlarda silme yapmiyoruz.Yani doktor beye ayni sorular soruldugunda dahi ya cevap niteliginde linkler veriyoruz, yada doktor bey cevapliyor.SIlme kesinlikle yapmiyoruz bu konuda SIKIntin olmasin.Teknik bir sorun olmustur canim, baska art niyet olmadigina %1oo eminim..
Şeker küpü olarak doğdum,sonra neşe küpü,bir zaman sonra zeka küpü,derken sinir küpü şimdilerde sabır küpü gibiyim. Sonumdan endişeliyim...
Yukarı Dön
oky Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 49
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Mar 2011 Saat 22:42
ya dün 11.30 civarı yazmıştım ve yanıt olarak değil yeni konu olarak yazmıştım dünden beri cvp gelmiştir belki die kontrol ediorum. az önce baktım sorumu bulamıyorum. art niyet değildir tabiki biliyorum.. sadece bulamadım onu dile getirmek istiyorum.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.