Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
hilal
Kıdemli Moderatör
Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 21227
|
Gönderim Zamanı: 03 Mar 2011 Saat 22:46 |
Canım o zaman Beyzanın dediği gibi teknik bi problem olmuştur kesinlikle,çünkü moderatörler izinsiz, kasti asla bi msj bile silemez,silmiyoruz..
HAluk beye bildiricez yarın gelince ilgilenir,dediğim gibi bir hata olmuştur..
Düzenleyen hilal - 03 Mar 2011 Saat 22:47
|
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
 |
Beyza
Moderatör
Puanlar: 5691
|
Gönderim Zamanı: 03 Mar 2011 Saat 22:46 |
Anladim canim  ama gercektende anladigim kadariyla teknik bir sorun olmus cünkü senin mesajlarin arasinda sordugun soru görünmüyor  mod arkadaslarim silmez ama yanlislikla silinse bile haberimiz oluyor. Istersen sorunu tekrardan yaz Tubacim, doktor bey cevaplayacaktir eminim.Kusura bakma canim
|
Şeker küpü olarak doğdum,sonra neşe küpü,bir zaman sonra zeka küpü,derken sinir küpü şimdilerde sabır küpü gibiyim. Sonumdan endişeliyim...
|
 |
oky
Üye
Puanlar: 49
|
Gönderim Zamanı: 03 Mar 2011 Saat 22:54 |
Peki arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim... Sorun değil tekrar sorarımm sorumu..
|
|
 |
burcu
Elmas Üye
Çınar'ın annesi, Forumun neşesi
Puanlar: 8112
|
Gönderim Zamanı: 03 Mar 2011 Saat 23:04 |
forum sayfasında bir arama motoru oldugu için hep forumdan bakmayı deniyordum. googledan forum konularını aramak aklıma gelmemişti açıkçası. sağolsun Beyzacım faceden buldu beni ve önce geçmiş olsun diyerek açıklama yaptı. forumda pek aktif olmadığım için o verdiği linki atlamışım. foruma yeni üye olan arkadaşların da bunu atlayabilceği ihmalini düşünüyorum. belki arama motorunun içine bu alternatif de eklenebilir not şeklinde.. hem yeni üye ve benim gibi foruma yabancı arkadaşlara kolaylık olur bu hem de forum sakinlerine.. Beyzacım hem sorunumla hem de sorunumun teknik kısmıyla bu kadar yakından ilgilendiğin için teşekkür ederim canım. kalıcı bir çözüm oldu bana..
|
 ömrüm, bebeğim, Çınar'ım
|
 |
Gamze
Kıdemli Moderatör
Dora'nın annesi
Puanlar: 9496
|
Gönderim Zamanı: 03 Mar 2011 Saat 23:09 |
"benim gibi foruma yabancı" bu sözün hiç hoşuma gitmedi canım sen yabancı olursan artık ben oturur ağlarım
|
 <a href="http://evimizelimizde.blogspot.com.tr/">http://evimizelimizde.b
|
 |
Beyza
Moderatör
Puanlar: 5691
|
Gönderim Zamanı: 03 Mar 2011 Saat 23:27 |
burcu Yazdı:
forum sayfasında bir arama motoru oldugu için hep forumdan bakmayı deniyordum. googledan forum konularını aramak aklıma gelmemişti açıkçası. sağolsun Beyzacım faceden buldu beni ve önce geçmiş olsun diyerek açıklama yaptı. forumda pek aktif olmadığım için o verdiği linki atlamışım. foruma yeni üye olan arkadaşların da bunu atlayabilceği ihmalini düşünüyorum. belki arama motorunun içine bu alternatif de eklenebilir not şeklinde.. hem yeni üye ve benim gibi foruma yabancı arkadaşlara kolaylık olur bu hem de forum sakinlerine.. Beyzacım hem sorunumla hem de sorunumun teknik kısmıyla bu kadar yakından ilgilendiğin için teşekkür ederim canım. kalıcı bir çözüm oldu bana..
|
Rica ederim canim, sana yardimci olabildiysem ne mutlu bana
|
Şeker küpü olarak doğdum,sonra neşe küpü,bir zaman sonra zeka küpü,derken sinir küpü şimdilerde sabır küpü gibiyim. Sonumdan endişeliyim...
|
 |
zehra
Kıdemli Moderatör
"Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE"
Puanlar: 9194
|
Gönderim Zamanı: 03 Mar 2011 Saat 23:32 |
Gamze Yazdı:
"benim gibi foruma yabancı" bu sözün hiç hoşuma gitmedi canım sen yabancı olursan artık ben oturur ağlarım  |
burcu böyle yazınca bende alınıyorum ama o kendini artık iyice yabancı hissediyor galiba yapacak bişey yok 
|
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
|
 |
Şehnaz
Elmas Üye
Puanlar: 7816
|
Gönderim Zamanı: 04 Mar 2011 Saat 09:05 |
burcu Elmas Üye
Çınar'ın annesi, Forumun neşesi Gönderilenler: 8439
Yani Burcu arkadaşlara katılıyorum 8439 iletisi olan bir kişi halen "benim gibi foruma yabancı" kelimesini kullanırsa. O zaman ben ne diyim...
|
Yaşama Sebebim Canım Oğlum Seni Çok Seviyorum
|
 |