Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Forum / AOA Hakkında > Önerileriniz & Şikayetleriniz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Doktorumuza hep aynı şeyler soruluyor
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuDoktorumuza hep aynı şeyler soruluyor

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 2345>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 21227
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Mar 2011 Saat 22:46
Canım o zaman Beyzanın dediği gibi teknik bi problem olmuştur kesinlikle,çünkü moderatörler izinsiz, kasti asla bi msj bile silemez,silmiyoruz..
HAluk beye bildiricez yarın gelince ilgilenir,dediğim gibi bir hata olmuştur..

Düzenleyen hilal - 03 Mar 2011 Saat 22:47
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
Yukarı Dön
Beyza Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Puanlar: 5691
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Mar 2011 Saat 22:46
Anladim canim Confusedama gercektende anladigim kadariyla teknik bir sorun olmus cünkü senin mesajlarin arasinda sordugun soru görünmüyorConfusedmod arkadaslarim silmez ama yanlislikla silinse bile haberimiz oluyor.
Istersen sorunu tekrardan yaz Tubacim, doktor bey cevaplayacaktir eminim.Kusura bakma canim
Şeker küpü olarak doğdum,sonra neşe küpü,bir zaman sonra zeka küpü,derken sinir küpü şimdilerde sabır küpü gibiyim. Sonumdan endişeliyim...
Yukarı Dön
oky Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 49
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Mar 2011 Saat 22:54
Peki arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim... Sorun değil tekrar sorarımm sorumu..Disapprove
Yukarı Dön
burcu Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Çınar'ın annesi, Forumun neşesi

Puanlar: 8112
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Mar 2011 Saat 23:04
forum sayfasında bir arama motoru oldugu için hep forumdan bakmayı deniyordum. googledan forum konularını aramak aklıma gelmemişti açıkçası. sağolsun Beyzacım faceden buldu beni ve önce geçmiş olsun diyerek açıklama yaptı. forumda pek aktif olmadığım için o verdiği linki atlamışım. foruma yeni üye olan arkadaşların da bunu atlayabilceği ihmalini düşünüyorum. belki arama motorunun içine bu alternatif de eklenebilir not şeklinde.. hem yeni üye ve benim gibi foruma yabancı arkadaşlara kolaylık olur bu hem de forum sakinlerine..
Beyzacım hem sorunumla hem de sorunumun teknik kısmıyla bu kadar yakından ilgilendiğin için teşekkür ederim canım. kalıcı  bir çözüm oldu bana..
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Yukarı Dön
Gamze Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
Dora'nın annesi

Puanlar: 9496
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Mar 2011 Saat 23:09
"benim gibi foruma yabancı" bu sözün hiç hoşuma gitmedi canım sen yabancı olursan artık ben oturur ağlarım Lamp

<a href="http://evimizelimizde.blogspot.com.tr/">http://evimizelimizde.b
Yukarı Dön
Beyza Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Puanlar: 5691
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Mar 2011 Saat 23:27
Orjinalini yazan: burcu burcu Yazdı:

forum sayfasında bir arama motoru oldugu için hep forumdan bakmayı deniyordum. googledan forum konularını aramak aklıma gelmemişti açıkçası. sağolsun Beyzacım faceden buldu beni ve önce geçmiş olsun diyerek açıklama yaptı. forumda pek aktif olmadığım için o verdiği linki atlamışım. foruma yeni üye olan arkadaşların da bunu atlayabilceği ihmalini düşünüyorum. belki arama motorunun içine bu alternatif de eklenebilir not şeklinde.. hem yeni üye ve benim gibi foruma yabancı arkadaşlara kolaylık olur bu hem de forum sakinlerine..
Beyzacım hem sorunumla hem de sorunumun teknik kısmıyla bu kadar yakından ilgilendiğin için teşekkür ederim canım. kalıcı  bir çözüm oldu bana..

Rica ederim canim, sana yardimci olabildiysem ne mutlu banaEmbarrassed
Şeker küpü olarak doğdum,sonra neşe küpü,bir zaman sonra zeka küpü,derken sinir küpü şimdilerde sabır küpü gibiyim. Sonumdan endişeliyim...
Yukarı Dön
zehra Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

"Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE"

Puanlar: 9194
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Mar 2011 Saat 23:32
Orjinalini yazan: Gamze Gamze Yazdı:

"benim gibi foruma yabancı" bu sözün hiç hoşuma gitmedi canım sen yabancı olursan artık ben oturur ağlarım Lamp

burcu böyle yazınca bende alınıyorum ama o kendini artık iyice yabancı hissediyor  galiba yapacak bişey yok Confused
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
Yukarı Dön
Şehnaz Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7816
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Mar 2011 Saat 09:05
burcu Açılır Kutu Gör 

Elmas Üye 
Elmas Üye 

Çınar'ın annesi, Forumun neşesi 
Gönderilenler: 8439

Yani Burcu arkadaşlara katılıyorum 8439 iletisi olan bir kişi halen "benim gibi foruma yabancı" kelimesini kullanırsa. O zaman ben ne diyim... 

Yaşama Sebebim Canım Oğlum Seni Çok Seviyorum
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 2345>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.