|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kıvanç ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eyl 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 870 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Haz 2017 Saat 21:28 |
I
![]() Hocam 34 haftalık doğan ikiz eşi kız bebek şuan tam 3 aylık. Annesi akşama doğru böyle kızardığını farketmiş ,dün hafif ateşi varmış heryerinde var diyor.belindeki ip göbek fıtığı var(siz teşhis etmiştiniz)sanırım o yüzden bağlatmış. Ne dersiniz? Şimdiden çok teşekkür ederim annesi adına saygılarımla. Düzenleyen kıvanç - 14 Haz 2017 Saat 21:35 |
|
Allahım yavrularımızı daima iyilerle karşılaştır .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118117 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
5. veya 6. hastalik olabilir.. Ilk sayfadaki; "Dokuntulu Hastaliklar" tasnifinden ayirim yapabilirler.. SAKIN, Fitik icin, en ufak bir BAG veya baska bir sey kullanmasinlar.. Hangi akla hizmet ile boyle bir sacmalik yapmislar!!!!
|
|
![]() |
|
kıvanç ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eyl 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 870 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Döküntülü hastalıklar sınıflandırması resmini gönderdim.5. Hastalığa uyuyor gibi bu aralar İstanbulda çok var 5. Hastalık. ,ilgili cevaplarınızıda okudum.Resmi küçük olarak yeniden yükledim önceki çok büyük çıkmış. Emeğinize sağlık. |
|
Allahım yavrularımızı daima iyilerle karşılaştır .
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|