|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Hasanilgun ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Tem 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 32 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Hasanilgun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Ara 2017 Saat 00:38 |
Merhaba kadir bey oğlumun 1 hafta önce polisinde geçmeyen pisik gibi de değil aralıklı daire şeklinde kızarıklıklar oluştu biraz pütürlü sürekli pisik kremi sürdük etkili olmadi sonra travacort başladık 2 güne geçti. Şuan yine başladı ve vücudu kabardı bacaklarında yok gövdesi alni kulaklarının arkasi poposun ust kismi ve kasiklarinda kasinti falan yok öncesinde hiç ateş olmadi yarın doktora götürmeyi düşünüyorum ama önce size danışmak istedim. Şimdiden çok teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Hasanilgun ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Tem 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 32 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Hasanilgun
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir de 3 gündür çok çok fazla şu içiyor gece bile 5-6 defa kalkıyor gün içinde de aynı 2.5 yasinda
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Resim gonderin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Hasanilgun
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Hasanilgun
Yüzü de böyle isilik gibi ama anlamadım doktor alerji polikliniğine götürün alerji olmuş dedi atarax başladı 3×1 poposu için de coresatin pembe verdi size sormadan hiçbirşey kullanmak istemiyorum ilaçları da almadım yedikleri herzaman yediği şeyler farklı birşey de yemedi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Isilik... Turk doktorlari; Allerji, astim ve Reflu'den baska hastalik ismi bilmezler.. Serin tutun, hergun yikayin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Hasanilgun
Ben de öyle yapıyorum çok teşekkür ederim kadir
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Hasanilgun
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|