|
Döküntü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
erhazan ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Oca 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 240 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Nis 2018 Saat 21:20 |
Hocam 2 aylık kizimin (3.450kg /50cm-dogum_4.400 kg 1 aylık kilosu) vücudunda, baş ve yüzü de dahil olmak üzere her yerinde döküntü mevcut. Yilan derisi gibi pul pul bir gorunume sahip, Dökülüp tekrar çıkıyor ve altta kalan deri de kızarık oluyor. Ates vs başka bir si kayeti de yok.Sıcaktanmidiryoksaaa baska bir hastalik midir acaba?
Düzenleyen erhazan - 06 Nis 2018 Saat 00:29 |
|
![]() |
|
erhazan ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Oca 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 240 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam cocuk doktoruna gittiğimizde bu tür döküntünun iki nedeni olabileceğini, onların da genetik cilt kuruluğu ya da alerjik durumlar olabileceğini soyledi. Ben her gün banyo yaptirdigimi söyleyince de bebeklere haftada 1 ya da 2 kez banyo yaptırmak gerektiğini, fazlasının zararlı olduğunu söyledi.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 116968 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Keske bir resim gonderse idiniz.. Bu tip sikayetler, bu yasta; siklikla, sicak tutmaya baglidir. 2 aylik bir cocukta; NE ALLERJISI??? Resmen sacmaliyorlar.. Her gun yikayin. Tipik bir "koy orijinli doktor".. Basi terlemeyecek kadar giydirin ve odasinin isisini dusurun.
|
|
![]() |
|
https://i.hizliresim.com/8Y7NAQ.jpg
Hocam denedim resim göndermeyi inşallah ulaşılır. Burada biraz iyileşmiş halı mevcut, normalde çok daha yoguy haldeler
![]() Düzenleyen erhazan - 06 Nis 2018 Saat 22:30 |
|
![]() |
|
Hocam bu dokuntulerle birlikte bir anlamı var midim bilemiyorum ama her iki kulak arkasinda da birkaç tane beze mevcut bezelye büyüklüğünde
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|