|
Döküntü |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Yazar | |
Jasmined ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eki 2018 Konum: Antakya Durum: Aktif Puanlar: 320 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam tekrar merhaba,
2.hastalığı da atlatıyoruz çok şükür dediğiniz gibi boğaz enfeksiyonu geçiriyor. Sizin tavsiyeleriniz ile ilerletiyorum süreci. Ama benim anlayamadığım tam 1 aydır öksürüyor hiç geçmedi. 2 kez doktora gittik bu döküntüler için, o sırada genel muayene etti ve ciğerlerinde bir şey yok dedi. Öksürüğün bu kadar uzun sürmesi normal mii?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120879 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Olabilir. HER öksürüğe Akciğer problemi sebep olmaz. Boğaza yerleşen virüsler de öksürük yapabilirler.
Tantum Verde Sprey ve Limonlu bal deneyin.
|
|
![]() |
|
Jasmined ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eki 2018 Konum: Antakya Durum: Aktif Puanlar: 320 |
Hocam merhaba,
Tekrar ben :( Öksürük azaldı ama yaklasik bir haftadir günde 2-3 kez sağ kulak agrisindan bahsediyor. Ama orta kulak degil dis kulagini gösteriyor.Isaret parmağını kulagina sokarak, kulak yolunun acıdığını ifade ediyor Kulağına dokunduruyor, duymada problem yok. Sürekli bir agri yok üstene yatabiliyor ama bu agri neden olur. Kulagina yabanci cisim sokmaz ama denize giriyor acaba kum falan gibi yabancı cisim kaçmış olabilir mi? 1 hafta önceki doktor(döküntü icin gitmistik) Genel muayene ederken sag kulakta kronik bisey var gibi. Mutlaka kbbye gidin demisti biz suan yazlik bir beldedeyiz. Ve kizimda sag kulağı ile ilgili bir aaci-agridan bahsediyor Sizce ne yapmaliyim kendiliğinden geçer mi?(5 gun illiadinde kullandim?) Kulakta yabanci cisim olsa, 1 hafta da kendini belli etmez mi? Her gün denize giriyor ve suan 5.5 yasindayiz. Cok teşekkürler
Düzenleyen Jasmined - 22 Tem 2023 Saat 00:38 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120879 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ağrı devam ediyorsa, tekrar 5 gün İliadin damla anlattığım gibi kullanın.
|
|
![]() |
|
Hocam tekrar basladim illiadine ama bugun 3-4 kez rahatsiz etmeyen ama dikkatini dagitan bir agridan bahsediyor.
Denize giriyor, suya yuksekten atliyor. Sizce denize ara mi vermeliyiz? Yani bu kulak agrisi sizce neye bagli olabilir?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kual ağrısı varken, denize girmesin. Hele yüksekten denize atlamak, olacak iş değil!!
|
|
![]() |
|
Hocam bogaz agrisi kulagi etkiler mi?
Mesala bugun 2 kez kulak agrisi oldu. 1.ncisinde dondurma yerken kulak agrisindan bahsetti ve dondurmasina devam etmedi.Aksamustu cok yavas yine dondurma yemeye calisti yine agri oldu ve bogazina baktik sanki sag bademciginde iyilesme asamasinda olan bir yara var. Tantum verde başladım kac gun kullanabilirim aralıksız ve baska oneriniz var midir?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
"Boğaz ağrısı, kulağı" etkilemez!! boğaz ağrısını yapan, kulağı etkileyebilir.
Kulak ağrısı olduğunda, bir günde ağrı kaybolsa bile 5 gün kullanın. Tantum Verde, keyfe keder! Ne zaman ihtiyaç olursa kullanın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|