|
Döküntüler |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
EsGoSa ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Oca 2023 Konum: İzmir turkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 29 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Oca 2024 Saat 14:11 |
Merhaba sayin hocam,
Komsumuzun kiz cocugu icin yaziyorum size. 5 yaş 17.5 kilo 110 cm. Gecen hafta atesli hastalik gecirdi. Ventolin surup ve adini bilmedigim bir ilac daha kullanmisti. Bu sene ilk defa okula gidiyor. Dun baslayan bugun artan asqgidaki sekilde butun vucudunda kizarikliklar var. Acaba kizamik midir yada ilac yan etkisi midir? Butun asilari tam hocam. Tesekkurler. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117782 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sucicegi dokuyor!!
Ventolin; Astim ilacidir, nasil olurda Turk doktorlara inanirsiniz kI!!! SAKIN verilen hicbir ilaci kullanmayin. Turk doktorlari; verdikleri ilaclarla once "sahte" bir iyilik hali yaratip, cocuklarin hastanelik olmasina sebep oluyorlar! Sucicegi icin, Asiviral surup, 4 saatte bir 1.5 olcek verin. Gece 04:00 de vermeyin. |
|
![]() |
|
EsGoSa ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Oca 2023 Konum: İzmir turkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 29 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam Allah razi olsun sizden. Soyledim komsuma. Benim de 7 yasinda tum asilari tam kizim var. Dokuntuler varken oynadilar ama daha cogalmamisti dokuntuleri oynadiklarinda. Benim kizima da bulasir mi hocam?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117782 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sucicegi asisi yapildi ise; bulassa bile 7-8 taneden fazla dokmez!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tum asilari tam hocam. Tesekkur ediyorum. Allah ayaginiza tas degdirmesin. Uc senedir sizi okuyorum ve sayenizde cocugumun bagisikligi olustu. Ne diyorsaniz hepsine harfiyen uyuyoruz. Surekli sizi okuyoruz. Inanin hem her gun sizi okuyorum ve her gun dua ediyorum size. Kolayliklar diliyorum.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|