|
Duraksayan Gelisim |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Atso ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Nis 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Nis 2018 Saat 01:01 |
Hocam merhabalar. Benim 27 aylik bir erkek evladim var ve yaklasik 5 aydir boyu uzamiyor ve kilo almiyor. Kilo konusunu pek problem etmesem de boy konusu saglik ocagi ve devlet hastanesindeki doktorlarla paylastim fakat olabilir zaten uzun boyu diyip gecistirdiler.
Oglum 92 cm ve 14 kilo. Yemesi icmesi konusunda hicbir sikintimiz yok. 5 ay boyunca hic uzamamasi normal midir, eger degilse onerileriniz nelerdir? Bir de d vitamini kullanmiyorum 1 yasindan beri fakat yaz kis hergun diaarda olmaya gayret gosteriyorum, gunesli bir bolgede yasiyoruz ama kisin d vitamini takviye etmeli miyim bu sartlarda? İlginiz icin simdiden tesekkur ediyorum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 116968 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
3 yas cocuk cesametinde, tabiiki boyle asiri hizli buyumenin arkasindan, gecici bir duraklama olur. Bu konu ile ilgili yazdiklarimi iyi okuyun.. Her sene en az 1 defa, 1 Ampul Dvit3 icirin..
|
|
![]() |
|
Atso ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Nis 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cevabiniz icin tesekkur ederim. Doğduğundan bu yana %95-97 persentildeydi hep suan %75'e kadar dustugu icin endiseliyim, tekrar ayni persentile cikabilecek öyleyse duraklamanin ardindan yanlis mi anladim?
Bir de son olarak nisan ayindayiz gunes yuzunu gostermeye basladi bu. ay verebilir miyim dvit3 ampulu?
Düzenleyen Atso - 09 Nis 2018 Saat 08:01 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 116968 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Her ay verilebilir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|