|
Düşme, kulak ağrısı ve işitme problemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
BeyzaY ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Eki 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 52 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Nis 2023 Saat 02:01 |
Merhaba Hocam. Oğlum 1. Sınıfta. Bu yaşına kadar bir kere bile antibiyotik vs hiç birşey kullanmadan büyüdü sayenizde. Hep sizden okuduklarim sayesinde. Şimdi ilk defa soru soruyorum. Cevabınız benim için cok önemli.
Geçen hafta salı günü okulda düşmüş, kafasının arka tarafına vurmuş. Okul çıkışı oyun alanlarına gitmiştik herhangi birşey söylemedi dahi, keyfi yerindeydi. Ancak gece ağlayarak uyanıp kulağım ağrıyor dedi ve o anda o gün sabah okulda düşüşünü anlattı. Sonra tekrar uyudu. Sabah kalktığında sağ kulağında kurumuş sarımtırak akıntı vardı. Ve hafif işitme problemi vardı. Gece ağrı da olduğu için illiadin damla anlattiginiz şekilde üç gün kullandım. İkinci günün sabahında da diğer kulağında o sarımtırak kurumus sıvı vardı. Üç günün sonunda işitmesi düzelmişti. Ancak eş zamanli olarak birkaç haftadır burnu da tıkalı hafif öksürük oluyor ancak herhangi birşey kullanmiyoruz, akışına bırakıyoruz, basit bir grip büyük ihtimalle. Ben şimdi bu durum düşme kaynaklı mi, birkaç haftadır olan burun tıkanıklığı burun akıntısı kaynakli mi hiç anlayamadım. Ve malesef bu mesajı yazmamın sebebi de bugün işitme problemi tekrar başladı ve az önce kulağım ağrıyor diyerek uyandı yine. Düşmenin olduğu gece baslayan bir süreç olduğu için şimdi Cok korkmaya başladım. Lütfen bir yol gösterebilir misiniz. çok çaresiz hissediyorum. Bu arada hafif burun akıntısı, tıkanıklığı da hala var.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117880 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gecirdigi Grip ile ilgili. Iliadin'e devam.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|