|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
leyli ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 799 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Tem 2017 Saat 16:27 |
Hocam merhaba. 4 Yaşında kızım bugün terasta ayağı kaydı. Sol kol ve başını duvara çarptı...çok kötü ses geldi. Dirseği morardı. Ben başından korkuyorum. Şimdilik hareketlerinde bi değişiklik yok. Ama başının sol tarafını çarptığı için ağrıyor dedi. Düşeli yarım saat oluyor.Hocam şuan bulunduğumuz yerde çok iyi bi hastane yok. Hastaneye de götürmedik. Hocam takibini nasıl yapalım ve kaç gün süreyle..hastaneye gidelim mi .tomografi çektirelim mi. Güya tatile denize geldik. Mahvoldum ben. Sanırım Denize de gidemeyeceğim. Takip sırasında...
Hocam yazdıklarıma şimdi tekrar ekleme yapıyorum.saat burada 19.10 ... kafasını çarptığı sol taraftaki g qözünün altı hafiften morarmış..daha önce var mıydı yoksa düşmeden sonra mı oldu bilemiyorum. Düzenleyen leyli - 26 Tem 2017 Saat 19:12 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118621 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Son 3-4gunden beri, hergun ayni sual soruluyor, onlari okuyun...
|
|
![]() |
|
leyli ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 799 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam okudum ama onların çocukları çok küçük. Kızım 4 yaşında ve düştüğü sol tarafın gözünün altında morarma oldu. Hiç böyle bi şey okumamıştım...hocam kaç saat takip edelim..söylerseniz sevinirim. Teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118621 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Acil bir durum YOK.. 24 saat icinde, Norolojik bir araz (suur kaybi, gozlerde kayma, kasilmalar, felc hali) olmazsa, bir sey yok demektir. Oldugunda da; ACIL bir durum yoktur, sadece hastanede takibi gerekir. Hayati tehlike( Kalp ve Solunum ritimleri bozukluklari) olmadigi surece, gene ameliyat filan yapilmaz..EEG, Rontgen, Tomografi, MR, sadece ameliyat dusunuldugunde yapilir. Turk doktorlarinin gazina gelmeyin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 26 Tem 2017 Saat 20:19 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|