|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zeynep canan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ara 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 56 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zeynep canan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Şub 2016 Saat 22:07 |
![]() Hocam merhaba 5 yaşındaki kızım 2 gündür ateşli 39,5 oluyor elleri ayakları buz gibi morarıp titriyor dolven verdim kısa süreli düşüyor fakat tekrar çıkıyor halsizleşiyor. Birde hocam ara sıra karnım ağrıyor diyor çişini yaparken acıyormuş.Acil dr ve çocuk dr farklı konuşuyo biri idrar yolu enf. yada apandisit olabilir diyor öbürü grip boğazı kızarmış diyor. Çocuk dr Suprax dolven iliadin verdi ne yapacam şaşırdım bu doktorlarla hocam bi yol gösterin çocuk devamlı halsiz ateşli...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118935 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Raporlar okunmuyor.. Idrar Tahlilinde; NITRIT:(-) ise, IYE yok demektir.. Kan tahlilinde: WBC:15.5'dan dusuk ise, antibiyotik gerekmez. Bu iki sonucu bana yazin.
|
|
![]() |
|
zeynep canan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ara 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 56 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zeynep canan
hocam kan tahlilini alamadım bişe yok dediler ama wbc yi sorarım...idrarda nitrit(-) wbc 10.80 bakteri 30.90 yazıyor
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zeynep canan
Hocam son durumumuz genelde sabahları karın ağrısı oluyor çişini yaparken artık acımıyor diyor ama ateşi hala yüksek 39,5 oluyor burun akıntısı başladı zimax dolven iliadin verdiler.
Ağrısı ve ateşi olduğunda çok halsizleşip yatıyor eli ayağı buz gibi titriyip üşüyor 6 saate bir ölçek dolven veriyorum birde ballı limon veriyorum
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zeynep canan
hocam eski maillere göre belirtiler domuz gribi gibi ...bugün ateşin 3. günü ne zamana kadar sürer birde 5 aylık oğlum var onada bulaşma ihtimalina karşı ne yapayım. bu durum kaç gün sürecek...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118935 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Antibiyotik gerektiren bir hastalik olsa idi, ertesi gun atesin dusmesi gerekirdi. Evet, Domuz gribi geciriyor. Atesli devrede bulasir. odalari ayirin. Eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|