öncelikle merhaba,
2,5 yaşında bir oğlum var. geçtiğimiz hafta cuma günü hafif öksürük ve burun akıntısıyla başladı hastalık ve aynı gece ateşlendi. cumartesi sabah doktora gittik grip olduğunu söledi sudafed+mukotik ilaç verdi ayrıca ateş düşürücü de kullandık.. pazartesi gününe kadar ateşi düşmedi 38 derecenin altına bile inmiyodu yapmadığım bşi kalmadı.. pazartesi ateşi normale döndü daha iyi görünüyodu.. ilaçlarını 5 güne tamamlayıp bu cuma günü tekrar kontrole gittik artık düzelmeye başladığını söledi doktorumuz sudafed bırakıp yerine bricanyl+mukotik devam etmemi söledi cumartesi akşam üzeri yeniden ateşlendi 39,5 derece oldu belki daha da fazla hemen acile gittik orda film çekildi hafif iltihap olduğunu söledi doktor kullandığımız ilaçlara zitromax ekledi bugün ateşi düştü.. şuanda iyi gibi görünüyo ama korkuyorum ateşin tekrarlama sebebi ve hastalığının geçmemesinin sebebi nedir sizce? çok yorucu bi hafta oldu hemen antibiyotik kullanmasını bende istemiyorum tamam ama bir haftadır çocuk resmen süzüldü sürekli ateş onu baya hırpaladı en çok da buna üzülüyorum.. şimdiden ilginize teşekkür ederim..