|
Düşük kan değerleri |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ernn7264 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 3 Saat 38 Dakika önce Konum: İstanbul Durum: Aktif Puanlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 3 Saat 28 Dakika önce Saat 14:27 |
Hocam merhaba 22 yaşındayım soru aslında kendim için. 2012’den beridir PLT düşüklüğü yaşıyorum belki daha eskiden ama tesadüfen fark etmiştik. 20.000-100.000 arası değişiyordu herhangi bir tedavi uygulanmadı. Covid aşısı zamanı en son test yaptırdığımda PLT 65.000 civarıydı uzun süredir hastaneye uğramamıştım ancak bi anda aklıma gelince tahlil yaptırdım. Tahlillerim ektedir, neden böyle bir düşüş yaşanmış olabilir? Son 1 aydır aşırı depresif ve stresliydim etkisi var mıdır? Teşekkürler ayrıca 3-4 gündür hafif ateş, kalp çarpıntım ve sabahları üşümem var.
|
|
![]() |
|
ernn7264 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 3 Saat 38 Dakika önce Konum: İstanbul Durum: Aktif Puanlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Özür dileyerek ekleme yapayım cinsiyet: Erkek.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|