Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Ateş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - düşüp yükselen ateş
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumdüşüp yükselen ateş

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 117923
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Nis 2009 Saat 09:34
Antibiyotiklerin yokettiği bakterileri yerine koyan bazı bakteri tozları var. Reflor veya,"proBiotik pur pulver" gibi.. Kutunun içinde ufak peketler var, günde 1 defa biraz suya veye yiyeceğine karıştırın..Ayrıca yoğurdun da faydası olur.
Yukarı Dön
yasemin0144 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 41
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Nis 2009 Saat 13:15
KizBebekmerhaba hocam bebgımde rota vırusu cıktı gaıta tahlılnde ben suan ne yapabılırım.doktorumuz ılac fayda etmez dedı sadece bol bol besle ve sıvı ver dedı.cok fazla sulu ıshal yapıyor.ben bebegım ıcın ne yapabılırım ıshalı durdurmak zararlımı ne yedırırsen yararlı olur bebegımn ıshalı ıcın ynıtınız ıcın tesekkur ederım.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Nis 2009 Saat 14:25
Rotavirusta önemli olan kusmalardır..Bazı rotavirus lar hafif seyirli oluyorlar ve kusma çok olmuyor. Alttan çıkanı sıvı miktrında sıvıyı temin edebilirseniz, tehlikeli olmaz.
Yukarı Dön
yasemin0144 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 41
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Nis 2009 Saat 18:41
merhaba hocam sorularımla sızıde bunaltıyorum ama yardım alacak bır sız varsını ıcımızı rahatlatıyorsunuz.sıze cok tesekkur ederım.benım bır dıger sorum bebegımın gelısımı ıle ılgılı olcak.bebgım 6 aylık
boyu 67 cm
kılosu 8.300
bas cevresı 43cm
bıraz gerı kalmıs gıbı goruyorum ama sızınde yanıtınızı beklıyorum.uzman hekımden yardım almak cok guzel bır duygu.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Nis 2009 Saat 11:26
Nerede ise 9 aylık (kız)  gibi...Nasıl oluyorda "-geri kalmış-" gibi görürsün.. Eğer çocuğunuz erkek ise, gene iyi 8 aylık gibi..Elalemin lafına değil, bebeğinin kakalarına bak. Çocuğunun kakası etrafındakilerden daha fazla bilgi verir... Eğer iyi besleniyorsa, kaka cıvık ve altın sarısı renktedir. Aç kalıyorsa, kaka koyulaşır, hatta top-top kestane gibi çıkar...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.