|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
arsenik ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ara 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Ara 2016 Saat 21:18 |
Merhaba hocam.. oğlum üçbuçuk yaşında bu sene kreşe başladı. Geçen ay birden sanki az duyuyormul gibi hissettik ama düşününce sanki oğlum hep az duyuyordu. Duyuyor ama çok sık efendim ne bi daha söyle gibi şeyler söylüyor. Hiç kulak ağrısı enf bişey geçirmedi. Hiç bi şikayet yokken acaba az öı duyuyor diye giitik sırasıyla kulakta sıvı genşz eti büyümesi sinüzit çıktı bi ton ilaç inanmadık başka doktor(prof) ordada işitme testi yapıldı çok düşük seviyede işitme kaybı sılakta sıvı çıktı yine antibiyotik artı nasonex verdi onu da kullanmadık sizin iliadin artı serum fiz yaptık sanki biraz farketti. Şuan yine az duyuyor kesin ama hiç bi hastalığı yok . Ne yapacağımı şaşırdım ben eczacıyım ve doktorlara güvenemiyorum. Şuan ne yapmalıyım
|
|
Ozanbeste
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118660 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Her iki kulagi ile cep telefonunu duyabiliyorsa, muhim bir hadise yok demektir. KBB doktorlari; illaki her kulakta, "SIVI" gorurler... O Allahin emri sanki!!!! Sakin inanmayin, Once "Cep telefonu" ile bir test edin... SAKIN Nasonex'i kullanmayin. Yoksa bu surecon sonunda, ameliyatlik olursunuz. Eski mailleri okumaya devam edin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|