|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mucize ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 34 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Oca 2017 Saat 01:53 |
Merhaba Kadir Hocam,
Oğlum tam 14 aylık.Dvit3 ampul 1 yaş sonrası için senede 1 tane öneriyorsunuz.Ben yine de size sormadan vermek istemedim.Ben de oğluma verebilir miyim? Ayrıca oğlum çocuk doktoruna 11 aylık olduğundan beri götürmüyorum herhangi bir problemimiz olmadığı için ve de doktorumuz hastaneden ayrıldığı için.Acaba sadece kontrol amaçlı gitmeli miyiz yoksa bir problem olmadığı sürece gitmemize gerek yok mudur?Bilemedim... Fikirlerinizi çok önemsiyorum.Cevabınız ve vaktiniz için şimdiden teşekkür ederim. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ilk 3 karma asi bittikten sonra, ben hastalarimi "Kontrol amacli" hic cagirmadim.. Taki, 1 yasindan sonra KKK ve Sucicegi asilari icin. Tabii, bazi ozellikleri olan ( kilo alimi iyi olmayan, Kistik fibrosisli olan, gibi hastalari) cagirirdim.. Zaten Turk doktorinin; Turk annelere, o sacma-sapan "Sebze corbalarini" anlatmalari da, sirf 6 aydan sonra, gene her ay gelsinler diyedir. Bu sebeple de cogu, anne sutunun dusmanidir. Ilk firasatta kestirmeye calisirlar. |
|
![]() |
|
Mucize ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 34 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cevabınız için teşekkür ederin hocam.
Peki dvit3 ampul vereyim mi? 14 aylık oldu.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hic vermedi iseniz, verin. Teferruat icin, eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|