evet hocam samsundayız. burda bır hekıme görunduk daha öncede. hemde prof.kızımın west sendromlu oldugunu söyledı.yanı zıhınsel özurlu oldugu.yurumesını bıle beklemıyodu.kızım şimsek selam ı dedıklerı tarzda nöbet geçırıp başını tutamıyodu.
ama şuan 21 aylık.yürüyor.bi kaç kelıme söyleyebılıyor. başıını tutuyor. havalemız bır ara kayboldu.doktor 1 yaşında sılebılır belkıde bılmıyoruöm demişti.ama yıne çıktı.bazen uanınca benı tanımıyor.canavar görmüş gıbı çıglık atarak sarsılarak aglıyor.sonra benı hatırlıyor ve kucagıma gelıyor..gun içinde dalma şeklınde nöbet lerı var.bazen yıne başını öne arkaya sallıyor.haftada bırde bunu yaptıktan sonra yere düşüp ölü gıbı yatıyor. daha önce sıze doktor sormuştum.bana fakultede şükrü bey var ona gıdıp danışın demiştiniz. oda bıze fakultede bulunan zaten bızım de gıttıgımız doktoru önerdı.ama bu doktorumuz kızım için yukarda yazanları söyledı.süreklı muaynehaneye çagırdı.hastanede yuzumuze bıle bakmadı.muayne hanedede sureklı eeg çektı.ınanırmısınız bır hafta boyunca her gun gıttık ve her gun aynı eeg çekıldı.ama sonunda bişey demdeı.hastaneye yatırdı.kameralı eeg için.onun için 2 gun yattık.çocugumun başına 2 gun srgılı alaetlı gezdı.durduramadım yavrumu.sonunda aletı takan kişi geldı dedı kı''alet bozuk elıfe dayanamıyorum alın göturun,hoca bozuk oldugunu ,cekmedıgını bılıyor ama yınde yatırdı sızı.sızden sonra boşa yatcak bırı daha var,ondan sonra tamıre gıtcek alet dedı..kızımn başı hep yara oldu.sırf parasını aldıgı içn mı yatırdı bızı bu adam şimdi. şimdi tekrar çekılecek .gun alınıacak hocam. kusura bakmayın sızı de sıktım