|
Egzama mı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aysegulasya ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eki 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 56 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aysegulasya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 May 2025 Saat 18:20 |
Hocam ilk mesaj gönderimim hata vermişti. Yeniden yazdım. Bir öncekide mesajlara düşmüş. Silemedim. O yüzden 2 kere gelmiş. Birini cevaplamayabilirsiniz
kızımda birkaç hafta önce iki kolunda farklı yerlerde kuruma gibi şeyler fark ettim. Bir tanesini kaşıyordu. Aile hekimimiz momecon krem verdi 3-4 gün kullanımda geçti. Şimdi baktığımda bir tane daha çıkmış görselinide ekliyorum hocam. 2 yaşında esmer tenli. Bir tanede kolunda önceden çıkan yerde renkte açılma fark ettim. Görsellerini koyuyorum hocam Düzenleyen aysegulasya - 23 May 2025 Saat 18:31 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cildinin özelliği. Momecon: Kortizon dur sağladığı "sahte iyilik hali" sizi aldatmasın.
Ayrıca; 2 yaşından küçüklerde kullanılmaz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|