Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - egzama
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumegzama

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
eflatun19 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 34
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı eflatun19 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: egzama
    Gönderim Zamanı: 27 May 2014 Saat 17:24
Hocam kızım 5,5 yaşında ilk defa saçımızda kepek oldu, şampuan değiştirmiştim galiba ondan oldu, kızımın kimyasal maddelere bazı sabunlara vs. alerjisi var daha önce de kolunda olmuştu el sabununu değiştirerek kurtulduk, saçında yeni farkettim tam ense kökünde kızarıklık var iki kısım halinde saç diplerinde var, dün sabah kendisi kaşıdı dolu dolu kepek oldu kıyafeti, akşam eve gidince bebe yağıyla ovdum iyice kabuğu gitsin diye 30 dak. bekledim sonra mustelanın şampuanı ile yıkadım, normalde dalin , janson komili hepsinden kullanmıştım şimdiye kadar hiç olmadı, şimdi mustela mı yoksa uni bayb diye bir ürün var en son onu kullandım ondan mı bilmiyorum, saç diplerinde sabah kabuk yoktu sadece kızarıklık var banyodan sonra da mustelanın stre... diye bir kremi vardı onu sürdüm nemlendirsin diye, elleyince kızarıklıklar kuruydu, kolunda çıkan kızarıklıkta mantar kremleri işe yaramamıştı kortizonlu kremlerden sürmüştüm ve sonuçta sabununu da değiştirdim öyle geçti ne yapmam lazım, bana yol gösterir misiniz ?  Teşekkür ederim....
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119746
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 May 2014 Saat 21:27
Selenium ihtiva eden, "Selsun" veya "Clear" kullanin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.