Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
meleğim
Katılımcı Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 331
|
Konu: Ek gıda ile ilgili bütün topikler burada Gönderim Zamanı: 14 Oca 2008 Saat 15:18 |
merhaba sevgili anneler.tecrübelrinize ihtiyacım var .5 aylık kızım sadece anne sütü ile besleniyodu.doktorumuz ek gıdalara geçmemizi söyledi.yoğurt ve möeyve suyu .ama kızım sevmedi ve yemiyo .kızıma babannesi bakıyo.pazar günü bendeyken azcık yemişti ama bugün babannesi yedirememiş.siz böyle zorluklar yaşadınızmı .tavsiyelerinizi sabırsızlıkla bekliyorum.teşekkürler.
Düzenleyen ifakat - 28 Şub 2009 Saat 14:28
|
http://lilypie.com]  [/url]
|
 |
fatoş
Pırlanta Üye
Puanlar: 16089
|
Gönderim Zamanı: 14 Oca 2008 Saat 15:21 |
Canım hemen alışmasını bekleme, hiç bir bebek ek gıdaya hemen alışamıyor  Zamanla alışacaktır
|
|
 |
meleğim
Katılımcı Üye
|
Gönderim Zamanı: 14 Oca 2008 Saat 15:26 |
sağol canım nekadar sürer .alışamicak diye ödüm kopuyo .kızım biraz inatçı.desteğin için teşekkür ederim.
|
|
 |
fatoş
Pırlanta Üye
Puanlar: 16089
|
Gönderim Zamanı: 14 Oca 2008 Saat 15:31 |
Rica ederim güzelim, belli olmaz ki canım, heralde bir kaç hafta içinde alışır, benim kızım da öyle olmuştu, yemiyor diye pes etme, ara ara dene, zamanla alışır
|
|
 |
botag
Katılımcı Üye
Puanlar: 690
|
Gönderim Zamanı: 14 Oca 2008 Saat 18:32 |
biz 6 ayını bitirince ek gıdaya başlamıştık.kızım da önceleri yoğurt yemek istemedi.ama şimdi yoğurdu çok seviyor.alışması birkaç hafta sürdü.Fatoş'un söylediği gibi pes etmeden dene.mutlaka alışacak.
|
 |
DENİZKIZI
Elmas Üye
Puanlar: 5280
|
Gönderim Zamanı: 14 Oca 2008 Saat 19:22 |
canım önce tattırıyorsun bir yada iki kaşık yani oturupta bir kase yemez bunu bekleme  eğer zorlarsan da inat yapıp hiç yemez sonra, bu tatma işlemi bir hafta sürüyor hergün bir kaşık fazla vererek devam et oda bu şekilde tadına alışmış oluyor, o da haklı bir anda tat değişiyor ve pütürlü gelmeye başlıyor anca alışcak üzülme acele edersen sen üzülürsün sonra 
|
 |
tibelya
Üye
Puanlar: 123
|
Gönderim Zamanı: 14 Oca 2008 Saat 19:48 |
bebişim 5,5 aylık oldu bende yeni ek gıdaya geçtim armut ve elma suyu veriyorum sütlü pirinçli hazır mama vermeye çalışıyorum ama onu pek sevmedi galiba yediremiyorum . birde hazır mamadan yoğurt yapıcam haftayada sebze çorbalarına başlamayı düşünüyorum
|
 |
meleğim
Katılımcı Üye
|
Gönderim Zamanı: 17 Oca 2008 Saat 09:07 |
KIZLAR ÇOK TEŞEKÜR EDERİM DESTEĞİNİZ VE TAVSİYELERİNİZ İÇİN .KIZIM GERÇEKTEN DEDİĞİNİZ GİBİ ALIŞTI .YAVAŞ YAVAŞ YİYORUZ ARTIK.HEPİNİZİ KOCAMAN ÖPÜYORUM
|
|
 |