|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Glshbgz ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ara 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 186 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Nis 2014 Saat 12:45 |
Hocam kızım 5. Ay kontrolünde (5.11.2013 doğumlu) 9.5 kg 68,5 boy. Son kontrolde doktorumuz ek gıdaya başlatalım isterseniz dedi. Geç başlama düşüncesiydim ama geceleri emmek için daha sık kalkmaya başladı( gece sütüm azalıyor) ve sofrada herşeye saldırmaya çalışıyor, bi ara ekmek verdim eline şap şup bayağı istekli ıslattı ekmeği. Doktorumuz ne ile başkatıcak bilmiyorum ama kutu sütü ile başladığımda hangi öğünde ne kadar ile başlayayım. Sorun çıktığını nasıl anlarım, döküntü mü olur?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118118 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
5cm boy, 2.5 kilo agirlik fazlasi var... 11 aylik elbisesi giyer, ek gidayi boyle bir cocukta, bu kadar erken baslarsaniz, basiniz belaya girecek demektir. OMUR BOYU, zayiflatmak icin ugrasir durursunuz... Illaki, anne sutu az diyorsaniz, ilk "ek gida" olarak; "kutu sutlerinden" baslayin... En az; 3 ogun sut icmeye basladiktan sonra, sirasi ile; kahvalti, yogurt ve muhallebi baslanabilir. Ancak bunlardan sonra, yogurt yaninda, (acisiz tarhana, suzme mercimek ve yayla corbalari gibi) corbalr ilave edersiniz... Bunlara alistiktan sonrada, evde kendinize pisen; kiymali sebze yemeklerinden baslarsiniz... Sebze corbasini; bu yemekleri pisirmesini bilmeyen, Amerikali gibi anneler verirler...Eski mailleri mutlaka okuyun, yoksa cok kazik yersiniz.
|
|
![]() |
|
Glshbgz ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ara 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 186 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam kilo sorunu olmasını tabiki istemem, en fazla 8 aylığa kadar sadece anne sütü içirebilirim, 8 aylıkken işe başlayacağım. İşe gidincede bir kere işte sütümü sağacağım. 3 öğün kutu sütünü kaç aya kadar devam edeyim. Kutu sütünün sırun yarattığını nasıl anlarım, döküntümü olur.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hıcam o zaman bir dahaki ay aldığı kg göre tekrar yazarım size, başlayıp başlamayacağımızı?
İlk ay 1,7; 2.ay 1.540 kg; 3.ay 1.210 kg; 4.ay 810 gr; 5.ay 700 gr aldı. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118118 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ilk aylarda, baya asiri kilo almis. Son iki ay, biraz daha normal, bu kararda devam edin.
Gunluk sut miktari: 600ml.nin altinda olmasin... Ustu olabilir. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|