|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
nil2007 ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: BALIMLA"CAN OĞL Durum: Aktif Değil Puanlar: 854 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Tem 2015 Saat 16:23 |
Hocam iyi günler benim 17 günlük erkek bebeğim oldu 4344kg 54 cm doğdu sütüm yetmediği için ek gıdaya başladık önceleri daha çok biberon alırken şıan mama sayısı beşe düştü 50 cc alıyor annesutuyle beraber şuanki kilosu 4730kg boy 57 cm baş 39 cm gelişimi nasıl mamayı kesmeyi denedim doymadığu için çok ağladı devam ediyorum mamaya gaz sancılarımız başladı dr hanım bio gaia diye bir damla önerdi ne yapmalıyım mamaolarakda similac verdiler hastaneden siz hangisini önerirainiz şimdiden teşekkurler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117858 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Anne sutu giderek artiyor, tedrici sekilde mamayi azaltarak kesin.
2- Anormal kilo alisi var, dikkatli olun. 3- SAKIN: BioGia'yi kullanmayin, butun barsak florasini bozarsiniz. Sanci; bebeklerde hareketsizlik sonucu olan gaz sancilaridir. Ayni, Ameliyat olmus eriskinleri bile ameliyattan sonra kaldirip yurutmeleri ile ayni mekanizmadir. Yazarlar kisminda, benim arsivimde, "Yeni Dogan Bebegin Ozellikleri" makalemi okuyun. Ayrica; gaz ile ilgil mailleri, Alt Forumu'da okuyun, Video'yu seyredin. 4- SAKIN, bana danismadan herhangi bir ilac baslamayin, tahlil yaptirmayin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 01 Tem 2015 Saat 23:37 |
|
![]() |
|
nil2007 ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: BALIMLA"CAN OĞL Durum: Aktif Değil Puanlar: 854 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İki gün önceki kontrolde dr kilosunun çok olup ulmadığını sordum bana boy uzadığı için şimdilik iyi demşti kilolu iri bir bebek olarak doğduğu için normal dedi.birde hocam 5 günlükken sarılık değerimiz 16 idi birgece ışık aldık şuan sarılık yok düştü ama gözlerinde biraz var zamanla geçermi.sol gözündede doğduğundan beri biraz kanlanma var onun için ne yapmalıyım şimdiden sağolun hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117858 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Her sey yolunda, merak etmeyin. Gozleride duzelecek..
|
|
![]() |
|
Hovam iyi günler oğlumun bir ayı doldu doğum kilomuz 4.344 boy 54 cm idi hastane çıkışımız 4.200 kg şimdi bir ayımız doldu 5.200kg 58 cm arada mama takviyesi alıyoruz günde 3kere 50 cc ani kilo alışı var demiştiniz şimididlik durumumuz böyle ani akilo artişi varmı hemşire kilosu normal dedi birde size birkaç sorum daha olacak
1)beş günlükken sarılık değeri 16 idi bir günluk ışık aldı sarılık 11e indi sarılık 13 iken işitme testi yapılmıştı sorun yoktu ama sarılık yukseldiği için birdaha işitme testi istedi yaptırmamıza gerek varmı 2)hemen her beslenmeden nir süre sonra ıknmada hareketlenmede gaz çıkarmada kusuyoruz acaba sindirim sistemiyle ilgifli bir sorun varmıdır Şimdiden teşekkürler |
|
![]() |
|
Hocam oğlum 35 günlük 2.ayının içinde sünnet yaptırmak doğru olurmu sizin bu konufa nasıl bir yol izlemeliyim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bebek sariligi ile, "isitme testi" arasinda iliski kurmak, bir tek sahtekarlarin isidir. Tedavi edilmeyenlerde, "Kernicterus" denilen bir durum olusur. Sagirliktan once, zeka geriligi olusur. Cocuk memeyi tutamaz, devamli geriye yay gibi bukulu durur.
Hacettepe disinda, 35 sene boyunca hic rastlamadim. Ayricada, 5 gunluk bir bebekte, 16mg Bilirun tehlikeli degildir. Ilk sayfadaki "Bilirubin degerlendirme" cetvelini inceleyin. Her gecen gun tehlikeli sinir daha da yukselir. Anlamadiginiz husus olursa sorun. Gazini iyi cikarin, gaz cikarma ile ilgili yazilari okuyun, videoyu seyredin.. Cok okumaniz gerek. Yoksa bu cakallar sizi iyi soyup-sovana cevirirler. Sunneti; daha hastanede iken yaptiracaktiniz, artik bu yasta hizli yara iyilesmesi kalmadi, cok cekersiniz. 7-9 yaslari arasinda yaptirin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 20 Tem 2015 Saat 19:48 |
|
![]() |
|
Hocam sayenizde sahtekarların ağına düşmemeye çalışıyoruz gözümuzu açıp bizi bilgilendirdiğiniz için çoook teşekkurler hocam kilo alımı hakkında yorumunız nedir ani kilo alışı var demiştiniz 1 ayluk tartıya göre hasteneden çıktığımız andan itibaren 1 kilo almışız çoğunluk annesutu arada mama alıyoruz yardımlarınız için çok teşekkürler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|