|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
masture ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 May 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 95 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Kas 2014 Saat 20:57 |
Merhaba doktor benim 36günlük erkek bebeğim var geçen gittimde doktora 1800g almıştı o zaman günde en az 4 kez bezi kakayla dolu oluyordu bir kaç gündür gündüz bir kere kaka yapıyor gece bir kere . Süyümün yettini düşünüyorum çünkü çok sık emziriyom uyuyor uyanınca emiyor .akşama doğru biraz kıvranıyor 5,6saat hep kucağımda ve meme ağızda böle oluncada süt birikmiyor kuru memeyi emincede sinirleniyor işte bu vakit üzülüyorum aç kalıyor diye mama vermek istemiyorum ne yapiyim hocam ek mama versem hangi marka mamayı veriyi ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118155 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Mama'da nereden cikti!!!! Zaten; 1.8kg almis, daha ne istiyorsunuz!! Illede Necdet Tosun'mu olsun???
Benim beslenme ile ilgili Alt Forum ve gunluk mailleri okuyun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|