Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Yemek / Mutfak > Yemek / Mutfak > Kebaplar - Köfteler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ekmekli içli köfte
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuekmekli içli köfte

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
sümeyye2 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 18 May 2011
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 510
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eki 2011 Saat 20:17
ımmm çok nefis gözküyor olsada yesek tadında yani ellerine sağlık ...
Yukarı Dön
aibü Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 14 Eyl 2010
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 189
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Eki 2011 Saat 10:47
süper görünüyor pınar. ama ben yine de normalini tercih ederim sanırım. çünkü haşlama seviyorum ben. bu  da haşlanırsa dağılır herhalde ekmekten dolayı.

Yukarı Dön
PinarTN Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye


Kayıt Tarihi: 25 Ağu 2009
Konum: İstanbul
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3271
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Eki 2011 Saat 10:51
Orjinalini yazan: nurcan nurcan Yazdı:

benim urfalı bi arkadasım var onlarda simitten yapıyorlar ama hiç belli olmuyor simitten oldugu buda güzeldir eminim yapmak lazım kısa zaamanda görüntüsüde gayet hoş ellerine sağlık
 
ben de biraz önyargılı yaklaştım ama sonuç güzel oldu
lokantada yediğimizin aynısı resmen
Yukarı Dön
PinarTN Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye


Kayıt Tarihi: 25 Ağu 2009
Konum: İstanbul
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3271
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Eki 2011 Saat 10:51
Orjinalini yazan: sümeyye2 sümeyye2 Yazdı:

ımmm çok nefis gözküyor olsada yesek tadında yani ellerine sağlık ...
 
teşekkür ederim Embarrassed
Yukarı Dön
PinarTN Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye


Kayıt Tarihi: 25 Ağu 2009
Konum: İstanbul
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3271
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Eki 2011 Saat 10:52
Orjinalini yazan: aibü aibü Yazdı:

süper görünüyor pınar. ama ben yine de normalini tercih ederim sanırım. çünkü haşlama seviyorum ben. bu  da haşlanırsa dağılır herhalde ekmekten dolayı.
 
haşlama olursa bu tarif çok lezzetli olmaz sanırım
benim gibi ötekini beceremeyenler için bu :D
Yukarı Dön
Gülsen Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Yazıldığı gibi okunur:)

Kayıt Tarihi: 20 Haz 2009
Konum: giresun
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 13226
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Eki 2011 Saat 11:28
Orjinalini yazan: PinarTN PinarTN Yazdı:

Orjinalini yazan: aibü aibü Yazdı:

süper görünüyor pınar. ama ben yine de normalini tercih ederim sanırım. çünkü haşlama seviyorum ben. bu  da haşlanırsa dağılır herhalde ekmekten dolayı.
 
haşlama olursa bu tarif çok lezzetli olmaz sanırım
benim gibi ötekini beceremeyenler için bu :D

Duyda inanma LOLLOL  
Yukarı Dön
PinarTN Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye


Kayıt Tarihi: 25 Ağu 2009
Konum: İstanbul
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3271
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Eki 2011 Saat 16:35
gerçekten gülsen bi kere denedim çok kalın oldu
incelteyim derken parçalandı
sonuç olarak beceremedim
belki yapan birinden bizzat görsem yaparım
Yukarı Dön
nurten... Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

bilalim + eşim + erenim

Kayıt Tarihi: 13 Ağu 2008
Konum: 2 paşasıyla
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4509
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Kas 2011 Saat 22:33
pınar bakmayayım özenmeyeyim diyorum neyseki özenmedim ama çok güzel görünüyor ellerine sağlık Clap
KOLLARIMDA İKİ MELEK:)
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.