Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Diğer Konular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ekonomik bebek bezi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuekonomik bebek bezi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
burcu Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Çınar'ın annesi, Forumun neşesi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 8112
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 May 2008 Saat 19:08
Orjinalini yazan: deryayuz deryayuz Yazdı:

hastanede birçok bez numune vermişlerdi hepsini deneme fırsatım oldu.p...a uyu-oynayı gündüz kullanmayı tercih ediyorum biraz ince.h.....es. kullanıyorum gece  geniş yan bantları var bezi bağlaması çok kolay oluyor.bir de belden taaaa omuzuna kadar çıkan kakasını tutan bel bantı var.çok memnunum.ıslak mendilimizde aynı marka.ayyy ne reklam yaptım ya  sanki şirkete ortağım. fiyat olarak p.....ma ile aşağı yukarı aynı.

c... b.be nin alt açma bezleri var.çok rahat.benim oğlan her alt açışta tüm evi suladığı için.12 li ambalajda satılıyor.başka markanın görmedim.bazen yarısını batırıyor alt açmanın  kesiyorum ortadan..eee ekonomik olmak lazım beyleri düşünelim.tavsiye ederim.6-7 ytl gibi fiyatı ama inanın 2-3 ay gidiyor.evede yolculukta vs çok rahat bi ürün...

o alt açma bezlerinden be de kullanıyorum. gerçekten güzel...
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Yukarı Dön
nurtenboz Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 451
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 May 2008 Saat 13:28
arkadaşlar yorumları okudum da ben p....a yı kullanıyorum kızıma çok memnunum ama bir ara bez sızdırmaya başladı.sonra nette p...a ait siteyi buldum üye oldum şikayetlerimizi yazabiliyorduk onlarda cevap gönderiyorlar ben sızdırdığını söyleyince muhtemelen bebek bezinin kızıma artık küçük geldiğini bir büyük boyunu almamı söylediler halbuki gözle görülen bir büyüme yoktu kızımda LOLsonra bezi büyüyü ile değiştirdim ve gerçekten de sızdırmadı şuana kadar da bir problem yaşamadım sızdırma yapıyorsa arkadaşlar bir büyük boyunu alın Wink
selinim, yaşam kaynağım....
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7479
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 May 2008 Saat 13:48
Arkadaşlar ben de p.....a kullanıyorum ama dün bir mama firmasından gelen bebek bezi indirim kuponunu kullandım. Ama iki saat içinde yine pişik oldu. Yani marka değiştirmek hiç iyi değil sanırım. Neyle başlandıysa onla gidilmeli hassas totolar için. Bir de o alt açma bezleri için benden ekonomik bir tavsiye. C.....e'ninkinde oniki tane küçük alt açma bezi var sanırım ve 6.5 YTL ama hastaların altına konan bir marka var. Hasta altı bezi olarak satılıyor. İçinde 10 adet var ve büyük boy olarak. Fiyatı da 5.5 YTL yani diğerinden daha ucuz ve büyükWink
Yukarı Dön
yamama Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 162
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 May 2008 Saat 13:48
arkadaşlar..bende p....a kullanıyorum ve çoook memnunum...bende promosyonları takip ediyorum...şimdi bir görseniz her halde 6 aylık bez oldu evde...stok çok isteyen varsa vereyiimLOLLOLLOL

Düzenleyen yamama - 14 May 2008 Saat 13:49
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7479
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 May 2008 Saat 13:52
Bu arada bunun ekonomik yolu yok canım pardon asıl soruya cevap vermemişimEmbarrassed Sadece stok yapmak ama o da bazen riskli çünkü bebekler bir büyüyor hızına yetişemiyorum ben de. O nedenle stok yapmak da bazen zararlı olabilkiyor.Wink
Yukarı Dön
duygu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
Dedektifler Odası Başkanı :)

Puanlar: 7116
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 May 2008 Saat 14:16
Ben de oğluma pr...a kullanıyorum. Çok memnunum. Migrosta indirime girdiğini görürsem 3-5 mega paket alıyorum. Zaten bitene kadar mutlaka bir promosyon daha oluyor. Sıkı sıkı takip ediyorum indirimleriLOLLOLLOL
Yukarı Dön
nilay Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

"Maviboncuk'un Annesi..."

Puanlar: 10210
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 May 2008 Saat 14:24
ne güzel herkes stok yapmış.....bende p....a kullanıyorum ve hep stok yapıyordum inanır mısınız aylardır bez almıyorum nerden baksanız hala evde 4-5 paket bez var , neredeyse bezi bırakıcaz ama artık gece takarım bende...LOL
Yukarı Dön
HaYaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Gece Bekçisi

Puanlar: 3493
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 May 2008 Saat 14:32
bende kampanya görünce stok yapanlardanım. 4 tane hiç açılmamış 80'li paketimiz varr... inşallah küçük gelmezLOLLOLLOL
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.