|
El ayak ağ hastalığı süreci |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
Sevday ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Eyl 2018 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 180 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ağu 2024 Saat 21:10 |
Kadir hocam yazılarınızı da okuyorum bir yandan ama evde yeğenim ve kızım ikisi birden hasta. Yeğenim 1 yaşında ateşle başladı popoda pişik gibi ama içi iltihaplı gibi kabarcıklar vardı. Su çiçeğine benzettik. Su çiçeği aşısı da daha haftaya olacaktı aşısı yok.. ama karın ve sırt bölgesinde yok , kol ve bacakta var bi iki tane..
Ondan iki gün sonra yani dün akşam 2 yaş 13 kg kızımda ateş başladı baya yüksekti ve inatçıydı calpol verdim gece çok keyifsizdi.. çok düşmeden geri çıktı.genel olarak ateşli. Ellerinde ve ayaklarında kızarıklıklar oluştu.. kimisi de iltihaplı ve küçük gitgide çıkıyor demin de dirseğinde dizinde kabarık gibi çıktılar.. Az önce Dr a getirildik Dr yatırmak idtedi kan sonucuna göre , hemen damar yolu istediler kabul etmedim, sadece kana bakılacak.. el ayak ağız da olabilir eğer oysa herhangi bir ilaca gerek yok dedi. Ama ateş 39.5 yatırmanız lazım nasıl gidersiniz diyor.. fotoğrafları gönderiyorum.. Bir de gözünde alt kirpik dibinde iki tane çıktı eğer su çiçeğiyse 2 tane krem ismi okumuştum forumlarda bulamıyorum o mesajı şimdibi türlü.. Düzenleyen Sevday - 06 Ağu 2024 Saat 03:16 |
|
![]() |
|
Sevday ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Eyl 2018 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 180 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir de ağız içinde de aft ve küçük dilin etrafı da kızarıklıklar var orayı foto çekemedim henüz.. sürekli ağzım acıyor diyor.. ağız kenarında çok az
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118576 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Her ikisi de degil
Isilik cinsi dokuntu
|
|
![]() |
|
Dr her iki çocuk da el ayak hastalığı dediler.. el ayak gibi kızarıklıkların çok olduğu bölgeler için kaşıntı ve acıyı azaltacak jel istemiştim ama dexoctin krem yazmış onu kullanalım mı bir zararı olur mu? .Bide ateş düşürücü ve allerset yazmış.. döküntüler de iyice çoğaldı sivilce gibi büyüdüler pütür pütür.. allerset i kullanalım mı kadir hocam acıyor diyor uyuyamıyor bi türlü?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|