Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - El ayak hastalığı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

El ayak hastalığı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
denijj Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 306
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı denijj Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: El ayak hastalığı
    Gönderim Zamanı: 02 Haz 2025 Saat 14:08
Slm hocam kızım 1 ay sonra 8 yaşına girecek 2 gün boğaz ağrısı ve baş ağrısı oldu ben hep boğazı ağrıyınca tantum sprey i kullanıyordum iyi geliyordu bu sefer 2 gün oldu kullanalı bir türlü en çokta yutkunurken ağrıyor dün gece de baktım ayak ellerinde ve vücudunda döküntüler var hemen anladım el ayak hastalığı olduğunda kaşınıyor da ama sürekli değil bende malum çocuk dokturuna randevu bulamıyoruz emin olmak için sağlık ocağına götürdüm bana öyle gelmedi diyor ama bariz avucunun içinde de var bence boğazın geçmemesi orda da yara vardır çünkü baktığımda orda da küçük noktalar var kızarıklar bana elerji ilacı verdi birde losyon ben alerji ilacını almadım kaşıntı olunca o losyonu kullanayım mı birde o boğaz ağrısına tantum verde spreyine devam edeyim mi ateş yok en azında aşırı yok vücudu bazen sıcak oluyor 
Yukarı Dön
denijj Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı denijj Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Haz 2025 Saat 14:10
Birde hocam bulaşıcı mı bize de geçer mi zaten bu hafta okula göndermiyecektim
Yukarı Dön
denijj Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı denijj Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Haz 2025 Saat 14:13
Yukarı Dön
denijj Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı denijj Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Haz 2025 Saat 14:14
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 116990
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Haz 2025 Saat 16:36
Resimlerden bir şey anlaşılmıyor.
Losyonların hiçbiri bir işe yaramaz.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.