|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
serpiltamer ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 43 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serpiltamer
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Oca 2015 Saat 20:49 |
merhaba doktor bey benim yeğenimin eli hem küçük hem parmakları yapışık doğdu şuan 8 yaşında bebekken parmak araları açıldı ama ablam elinede çare bulmak istiyor yani diğer eli gibi uzatılabilir mi ablama arkadaşı diğer eli durdurup küçük elin uzamasını sağlanıyormuş var mı böyle bişey lütfen yardımcı olun
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119006 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
... " -diğer eli durdurup küçük elin uzamasını sağlanıyormuş "..
Bak bu uydurma!!!! Hemde en alasindan uydurma... Ortopedi veya parmak aralarini acan, doktorlarla gorussun.. Biraz zor. |
|
![]() |
|
serpiltamer ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 43 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serpiltamer
doktor bey benim kızım 3.5 aylık genital bölgesinde kızarıklık var mantar mıdır
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119006 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bilemem. Bir tek; sizin "kizariklik" demenizle nasil teshis koyabilirim??? Evveliyati varmi, ilac/Antibiyotik kullandinizmi? Akinti varmi/ Akinti kokulumu? Hic daha evvel, normal cocuk vajinasi gordunuzmu?? Renk farklari ile ne kadar asinaliginiz var???
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serpiltamer
iye olduğu için 4 gün antibiyotik kullandık ama ilaç bi haftadır kullanmıyoruz. evet ben yeğenlerimede baktım
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serpiltamer
doktor ben çok soru soruyorum kusura bakmayın. kızım bi kaç gündür kakasını çok sulu yapıyor ishal gibi ama günde 2 defayı geçmiyor ve kakası çok kokuyor
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sabunlu sicak su icine oturma banyosu uygulayin...
Ishal icin, SAKIN; Ilac/Antibiyotik kullanmayin.. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serpiltamer
kızım daha çok küçük bi zararı olmaz mı
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|