|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
efes2630 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şub 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 240 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 May 2015 Saat 12:10 |
Kadir bey merhaba, 1 hafta önce oğlumun ağız içinde damak yanak içi ve dilinde aft benzeri ama tam olarak aft gibi beyazlaşmadı yaralar başladı. Ertesi günü elinin içinde bazıları beyaz bazılar pembe renkli deri altında kızarıklıklar fark ettim. Ateşi olmadı. Burun akıntısı ve boğaz ağrısı ve metalik bir ağız kokusu oldu. Yüzünde de renksiz kabarıklıklar var. Dilindeki yaralara dentinox sürdüm. Şu anda yaraları iyileşmek üzere, ellerindeki ve yüzündeki kabartılar geçmeye yüztuttu. Forumu okudum yazdıklarınızdan el-ayak-ağız hastalığına benziyor ama ateşi olmadı hiç. Kafam karıştı.Gerçi iyileşti ama yine de size sormak istedim. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118639 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dogru.. El,Ayak& Agiz Hastaligi gecirmis. Bir tedavisi yoktur, zararsizdir, kendiliginden gecer. Dentinox; kullanabilirsiniz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|