Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Diş & Ağız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - El-ayak-ağız mı?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumEl-ayak-ağız mı?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
efes2630 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 240
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı efes2630 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: El-ayak-ağız mı?
    Gönderim Zamanı: 20 May 2015 Saat 12:10

Kadir bey merhaba, 1 hafta önce oğlumun ağız içinde damak yanak içi ve dilinde aft benzeri ama tam olarak aft gibi beyazlaşmadı yaralar başladı. Ertesi günü elinin içinde bazıları beyaz bazılar pembe renkli deri altında kızarıklıklar fark ettim. Ateşi olmadı. Burun akıntısı ve boğaz ağrısı ve metalik bir ağız kokusu oldu. Yüzünde de renksiz kabarıklıklar var.  Dilindeki yaralara dentinox sürdüm. Şu anda yaraları iyileşmek üzere, ellerindeki ve yüzündeki kabartılar geçmeye yüztuttu. Forumu okudum yazdıklarınızdan el-ayak-ağız hastalığına benziyor ama ateşi olmadı hiç. Kafam karıştı.Gerçi iyileşti ama yine de size sormak istedim.

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118639
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 May 2015 Saat 19:46
Dogru.. El,Ayak& Agiz Hastaligi gecirmis. Bir tedavisi yoktur, zararsizdir, kendiliginden gecer. Dentinox; kullanabilirsiniz.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.