Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - eli hep kulakta
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumeli hep kulakta

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
esraberkbertug Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 39
Mesajın Direkt Linki Konu: eli hep kulakta
    Gönderim Zamanı: 27 Ara 2012 Saat 11:36
hocam merhaba. 6.5 aylık oğlumun eli hep kulağında hocam. meme emerken reklam izlerken mama yerken hep kulakta. kıpkırmızı yapıyor hocam kulağını. geçen günde üzerini değiştirirken kulağından nohut tanesinin yarısı kadar sarı pislik düştü. kulağımı kaşınıyor yoksa dişmi gelecek hocam anlayamadım. ağrısı olamaz demi hocam.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118989
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ara 2012 Saat 20:07
Kulak kirinden kasinti olmus olabilir, bazen bu davranis; "tik" halini alabiliyor. Kulak iltihabi olsa; yeri-gogu yikardi....
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ara 2012 Saat 21:21
hocam her banyodan sonra kulaklarını temizliyorum ama içerisini ellemiyorum tabii. içerisinide temizlemelimiyim.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ara 2012 Saat 02:43
Sakin ha.... Serce parmaginizin girdigi yerden daha oteye mudahale etmeyin.
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ara 2012 Saat 10:05
peki hocam teşekkürler allah sizden razı olsun siz olmasanız ne yapardık bilmiyorum.
Yukarı Dön
*canımkızım* Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 116
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Oca 2013 Saat 20:22
Merhaba Kadir bey, kızım martta 4 yaşına basacak. 2 gün önce kızım 2 sabah da gözünde çapakla uyanıyor ayrıca sol gözü biraz kapanmıştı.Dr  göz damlası (Fucithalmic)verdi..sabah akşam kullandım. dün akşam da kulak ağrısı cekmeye başladı. zonklama gibi olduğunu tahmin ediyorum çünkü ağrı gelince çıldırır gibi bağırmaya çırpınmaya başladı. gece de devamö etti. önce calpol sonra dolven verdim. burnuna otr..vin pedi. kullandık çünkü burnu da tıkanmıştı. internet kesik old. için önerilerinize bakamadım ve eczanede siprogut damla verdiler. iliadini hatırlıyodum ama onu vermemişler. bi sorun olur mu? bu arada kızımın kurban bayramından bu yana öksürüğü old. yazmıştım. bi deneme yapıyoruz uyku tulumunu çıkardık öksürük geçti. ona bağladık ama yine giydirip öksürüp öksürmediğine bakıcam. bu süreçte yani 2-3 aylık bir sürede kızım o tulumda kullanılam muhtemelen onu öksürten maddeden başka türlü etkilenmişmidir? öğürürcesine öksürdüğünü ve uyutmadığını yazmıştım size....uzun oldu ama net kopmadan yazmak istedim herşeyi...

Düzenleyen *canımkızım* - 01 Oca 2013 Saat 20:23
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Oca 2013 Saat 20:36
1- Sakin "kulak damlasi " kullanmayin, Siprogut'u ya cope, yada Eczacinin kafasina atabilirsiniz.
2- Iliadin ile Otrivin ayni ilac, hangisi varsa; gunde 2x1 fis ( veya 2 damla) , (3gun) kullanin...
3- Uyku tulumu; icerdigi bir maddeden degil, sicak tuttugundan, cocugu bunalttigindan oksurtuyordu.. Siz serin tutunca, cocugun oksurugu gecti...
4- Bir daha en ufak bir "Kulak iltihabi" suphesi oldugunda , hemen Iliadin veya Otrivin'e baslayin.  
Yukarı Dön
*canımkızım* Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 116
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Oca 2013 Saat 20:46
sağolun hocam hemen yazmışsınız. tamm damlayı atıcam. otrivine ara vericez o zaman çünkü 3 gün olmuştur kulllanalı.
- 1 gün streimar  var ondan kullanıcaz dimi?
- bir de ağrısı olduğu zaman dolven veya calpol vermemde sakınca var mı?
-ve bahsettiğim göz damlasının bir sakıncası olur mu? okula gitmedi salgın başlatabilir diye. bu tür belirtiler bulaşıcımıdır? yarın göndersem sorun olur mu diğer çocuklar içine.... çok çok teşekkür ederiz eşim de ben de sizin sayeniz da daha rahatız...

Düzenleyen *canımkızım* - 01 Oca 2013 Saat 20:58
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.