|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sybilra ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kas 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Kas 2017 Saat 16:33 |
Kadir Hocam
8 yaşında bir kızım var. 1 haftadır ara ara sol uyluğuna ağrı girdiğini söylüyor. Kan tahlili idrar tahlili yapıldı .Röntgen , ultrason çekildi .. Bİr bulguya rastlanmadı. Doktor muayene esnasında eline bir sertlik geldiğini söyledi ve içimizin rahat etmesi için emar çekilmesini istedi. Tendomlarda iltihap ,şişlik olabilir dedi. Siz ne dersiniz emar konusunda ? Saygılarımla ; |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bilemiyorum.. Zorladigi icin, adele agrisi olabilir. Kosma, Bisiklet, Ip atlama gibi durumlar abartilirsa, benzer agrilar olur. Ben olsam; degil MR, Ronten, US bile cektirmezdim.. Bu 1 hafta boyunca, agri azaldimi? Ayni mi??
|
|
![]() |
|
sybilra ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kas 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Azaldı hocam eskisi gibi sesi çıkmıyor ağrıyor diye
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Demekki, zorlanmaya bagli agri imis.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|