|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
hülya ![]() Pırlanta Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Oca 2008 Konum: Alperim canımmm Durum: Aktif Değil Puanlar: 7438 |
![]() Gönderim Zamanı: 21 Mar 2009 Saat 15:51 |
arkadaşlar benim 02.11.2007 doğumlu 16,5 aylık oğlum var
emişiyoruz oğlumla. ama oğlum artık kafasına göre yerli yersiz beni emmek istiyor. artık meme başlarımda hassasiyet oluştu. sızlıyor ve o emerken canım yanıyor
![]() vermediğim zamanlarda beni çimdikliyor suratıma vuruyor
kendini yerden yere atıyor. bu hali ile nasıl sütten kesecem korkusu başladı bende
sizin bu konudaki fikirlerinize. önerilerinize ihtiyacım var
ilginize çok teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Ziyaretçi ![]() Misafir ![]() |
![]() |
Bi dönem acaip tutku haine geliyo emmek bebeklerde,Zuhalde öyleydi,seveceği yada sevdiği birşeyler verip oyalamak gerekiyo,dikkatini dağıtmak için,Zuhalde yerli yersiz memeee diyodu
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sengulnal ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ara 2008 Konum: kağızman Durum: Aktif Değil Puanlar: 1615 |
![]() |
benimkide tıpkı işkence çok ısırıyo
![]() |
|
![]() |
|
hülya ![]() Pırlanta Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Oca 2008 Konum: Alperim canımmm Durum: Aktif Değil Puanlar: 7438 |
![]() |
BENDE EMİŞTİĞİMİZ GÜNLERİ ÖZLEMEK İSTİYORUM EMİNE
BEN NE YAPIP EDİP BU KUZUYU MEMEDEN KESMEM GEREK
ŞENGÜLCÜM ALLAH SANADA SABIR VERSİN ARKADAŞIM
|
|
![]() |
|
demet ![]() Altın Üye ![]() ![]() İKİ MELEĞİN ANNESİ, FORUMUN TATLI MELEĞİ Kayıt Tarihi: 24 Oca 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2092 |
![]() |
hulya emmek ıstegı zaman kıtap okuyalım oyun oynayalımvb.seylerle oyalayabılırsın.önumuz yaz parklara göturebilırsın cok secenek var.ben tunayı 19.5 aylıkken bıtırmıstım emzırmeyı.bırgun hıc emmedı oyun oynadı bıseylerle mesgul oldu unuttu heralde aksam ıstedı o zamanda ben emzırmedım.ertesı gunde gırısımde bulundu ama annede sut bıttı.dedım hazır sutlerı gösterıp artık bunlardan ıcmesı gerektıgıı anlatdım.bır sekılde bırakıyolar.allah kolaylık versın.
![]() |
|
Mevlam Sen'den gelene, gelmeyene; ne şekilde belirlemişsen kaderime, bu oyundaki biçtiğin rolüme, yürekten kocaman bir EYVALLAH
|
|
![]() |
|
demet ![]() Altın Üye ![]() ![]() İKİ MELEĞİN ANNESİ, FORUMUN TATLI MELEĞİ Kayıt Tarihi: 24 Oca 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2092 |
![]() |
hülya canım link yazmayı bılmıyorum nasıl tasınıyor buraya .bu bölumun 41.syfasında adım adım sutten kesme var hılal arkadasımız yazmıs bır bak ıstersen. okumadıysan tabıkı.
![]() |
|
Mevlam Sen'den gelene, gelmeyene; ne şekilde belirlemişsen kaderime, bu oyundaki biçtiğin rolüme, yürekten kocaman bir EYVALLAH
|
|
![]() |
|
emre ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 May 2008 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 4001 |
![]() |
Adım Adım Sütten Kesme
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=4452 ![]() Düzenleyen eemree - 24 Mar 2009 Saat 11:13 |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
evet yaz gelse çok güzel olacak alperi oyalamam için.
bende mayıs ayında artık bıraktırmak istiyorum demsa. allah bağışlasın kuzularını arkadaşım.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|