Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Emziğe alıştırsam mı alıştırmasam mı?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuEmziğe alıştırsam mı alıştırmasam mı?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nellyy Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 35
Mesajın Direkt Linki Konu: Emziğe alıştırsam mı alıştırmasam mı?
    Gönderim Zamanı: 08 Haz 2009 Saat 14:50
Arkadaşlar merhaba
Mert bebeğim 2 aylık. Sürekli gülen çok pozitif bir bebek.  Onunla konuşulunca güzel sesler çıkarıyor. Mutlu oluyor. Fakat sürekli kucağa alınıp gezmek istiyor. Yatırınca bazen basıyor çığlığı. Uyurken meme arıyor. Bu sürekli kucağa alınıp gezmek istediğinde emzik veriyorum ve emiyor. Hatta bir süre sonra uykuya dalıyor. Şimdi ne yapsam emziğe alıştısam mı? Emzik varken acıktığını nasıl anlayacağım? Birde o çıkardığı güzel seslerden mahrum kalır mıyım? Sürekli istermi? Yoksa sadece gece uykuya dalarken mi vermeli? Offf bilemiyorum ne yapacağımı.. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
Sevgiler
Yukarı Dön
hülya Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye
Simge

Puanlar: 7438
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Haz 2009 Saat 15:37
maşallah canım evladına. ben alpere emzik alıştırmak istedim ama benim kuzum almadı
kullanan anneler rahat olduğunu söylüyor ama bıraktırma aşamasında kuzular sıkıntı çıkarıyorlar gördüklerim
karar senin tabiki
Yukarı Dön
küçük kanaryam Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

minik mercimeğim yaramaz oğlum :)

Puanlar: 8555
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Haz 2009 Saat 14:29
aynı şeyler benim oğlumdada var ama benim oğlan meme almadı beğenmedi Confused sürekli göğsümde uyuyo yada kucak istiyo gezmek istiyo bende napıcamı şaşırdım
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım...
Yukarı Dön
DENİZKIZI Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 5273
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Haz 2009 Saat 14:40
canım rahat edersin o zaman uyku zamanı ver sadece öylede gider yada çok huysuzluk yapıp ağladığında verirsen sakinleşirWinkzararı yok bebekleri çok sakinleştiriyorSmile acıktığını mutlaka anlarsın o sana anlatır merak etme LOLLOLLOListemez zaten acıktımı ağlar sürekli,yada çok fazla vakumlayarak emer LOLLOLLOLayy hakanın o halleri geldi aklıma nasıl emerdi yavrumBig smile
Yukarı Dön
nurten... Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

bilalim + eşim + erenim

Puanlar: 4266
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Haz 2009 Saat 15:03
benim oğlumda 4 ay kaç tane denediysek hiçbirini almadı daha 3 haftalıktı bir baktım ağzının kenarında şeker var meğer kaynanam alışsın diye şekere batırmış ne inatsa oda almadı
bir gün ben çok ağlıyor diye verdim aldı şimdi yaşını dolduracak sadece uyutacağım zaman veriyorum uyuyunca alıyorum
bence iyi oldu böyle
KOLLARIMDA İKİ MELEK:)
Yukarı Dön
ilal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 3036
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Haz 2009 Saat 15:09
ben emme içgüdüsünü tatmin doyasıya tatmin etmesini istediğim için alıştırdım...
hoş bizimki daha çok oynamayı tercih ediyor..
acaba beni emmeyi istemezmi diye düşündüm ama olmadı öyle birşey...
geneldede zaten uykuya dalmasını istediğim yada aklına uyku vaktini getirsin diye veririm....
o güzel seslerini emin ol ağızlarında emzik varkende çıkarıyorlar....
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
Yukarı Dön
ifakat Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
"Yağmurun annesi... Çıtır pare mod"

Puanlar: 9866
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Haz 2009 Saat 15:17
uykudan uykuya ver sadece derim hele uyanıkken hiç verme alışmasın ben ilk gn verdim emziğini emmesi kuvetlensin diye meme ucum yoktu ve küçük doğmuştu çokda rahat ettim en büyük kurtarıcım oldu kimi zaman
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
Yukarı Dön
TÜBAY Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Puanlar: 4018
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Haz 2009 Saat 08:23
benimkide sadece uyuyacağı zaman alıyor. uykuya kolay dalmasını sağlıyor.
ALDIĞIM İKİ NEFES;EŞİM VE KIZIM
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.