|
emzik bırakma |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
dmtcyln
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: emzik bırakmaGönderim Zamanı: 28 Oca 2019 Saat 15:58 |
|
Hocam Merhaba,
Kızım Şubat ayında 2,5 yaşında olacak ancak uyku zamanı geldiğinde emzik olmadan uyumuyor özellikle 18 aydan sonra emzirmeyi kestiğimde başladı bu alışkanlık, gündüz almıyor gece uyuduğunda da ağzından alıyorum uzun süre bırakmamaya çalışıyorum, bıraktırmayı denedim ancak çok inatçı bir yapısı var. Ön dişleri de ilk çıktığından beri dişlek, sanki meme daha da çok öne çıkardı, iyice dişlek olmasından korkuyorum. Sorum şu emzik kullanımı dişlek yapar mı, süt dişlerin bu şekilde olması asıl dişlerin de dişlek olacağı anlamına gelir mi? Ne yapmam gerekir? Saygılarımla.
|
|
![]() |
|
NDogrusoz
Üye
Kayıt Tarihi: 23 Oca 2019 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı NDogrusoz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Oca 2019 Saat 17:14 |
|
Benzer problemi bende yaşıyorum. Hocamız ne önerecek merak ediyorum.
Saygılarımla
|
|
|
saygılarımla
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Oca 2019 Saat 18:57 |
|
Emzik; ASLA agiz bozuklugu yapamaz.. Celik tel takiyorlar da, aylar sonra 1-2 mm duzelebiliyor.. Cani ne zaman isterse, o zaman birakir.. Yapabileceginiz bir "hile" var!!! Sakin yeni emzik almayin.. Kullandigi emzik, yumusasin, iyice, "vicik" olsun, kendisi igrenir ve birakir.. Yeni emzik istersede, o yumusakliga alismis oldugundan, yeni emzigi de begenmeyecek, sevmeyecek.. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|