Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
irme
Elmas Üye
En Şen Üyemiz,Avrupai Pamuk Prensesimiz!
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 8306
|
Gönderim Zamanı: 02 May 2008 Saat 09:56 |
yessim Yazdı:
bdinler Yazdı:
irme Yazdı:
Kızlar çok teşekkürler,bi arkadaşımda sirkenin çok işe yaradığını söyledi,her emzik istediğinde sirkeye batırıp ver,ben gerçek memeden bile öyle kestim ,çok işe yarıyor dedi..Deneyen varmı bu sirke olayını..??? |
bir de emzik perisi diye birşey okumuştum bir yerde. işte emziği 1 gün süreyle ulaşamayacağı ama bildiği bir yere koyacaksın.eger birgün onu ellemezse emzik perisinin ona güzel bir hediye getireceğini emziği de karşılığında alacağını söyleyeceksin. sonra sıkı bir hediye koyman gerekiyor tabi oraya.. ayrıca da yerse  kızın..
bildiklerim duyduklarımdan ibaret canım. çınar o yaşta olmadığı için de başka fikrim yok.. kolay gelsin.. |
Arkadaşlar ne kadar yaratıcısınız...Sizden öğreneceğim ne çok şey var. |
Yeşimcim ben öğrendimki annelik yaratıcılığın sınırlarını zorlamakmış
|
Pamuk Prensesin Annesi...
|
 |
irme
Elmas Üye
|
Gönderim Zamanı: 02 May 2008 Saat 09:59 |
duru Yazdı:
Derya senin çözümüne bayıldım çok komik ya
Yiğitte emziğe alıştığında tam 10 aylıktı  ama benim hatam 2.hamileliğimden dolayı memeden kestim 15 gün kabus gibiydi gece gündüz ağladı bende emzik verdim 1o ay boyunca emzik almayan çocuk 10 aylıkken alıştı,şimdi o da çok düşkün huzursuzsa emzik istiyor,şimdi kreşte de emzik kullanan çocuklar var bıraktırsam bile onlardan görüp emmek isticektir  sırf o yüzden Efeyi emziğe alıştırmıcam,yoksa ondan görüp yine isteyecektir.
Bende şöyle bir çözüm duymuştum,komşum çocuklarına öyle bıraktırmış,saçından kesip emziğe yapıştırmış çocukta tiksinmiş emmemiş  bilmiyorum ne kadar doğru veçözüm olur mu.
Yiğit çok fazla emzik eskitiyor,aldığım emziklerin sayısını hatırlamıyorum bile,sürekli dişleriyle asılıyor ve ucunu kesmiş gibi komple koparabiliyo dişleriyle  evde bunun gibi dolu emzik var sırf emziği bıraktırırken lazım olur diye saklıyorum,aslında bende bıraktırmayı düşünüyorum Yiğit te 17 aylık oldu,annemde burdayken bıraktırsam mı ki  |
Durucum benim nacizane fikrim sen Yiğit için biraz daha bekleyebilirsin derim..Çünkü her ne kadar alışmış olsada eve yeni gelen kardeş onu etkiledi ve biraz rahatlayıp,sakinleşmeye ihtiyacı olabilir,bu durumda emzik en iyi arkadaşları biliyorsun  Sen bilirsin canım...
|
|
 |
irme
Elmas Üye
|
Gönderim Zamanı: 02 May 2008 Saat 10:00 |
Teşekkürler Burcucum,ilk fırsatta bir suluk edinicem..
|
|
 |
irme
Elmas Üye
|
Gönderim Zamanı: 02 May 2008 Saat 10:03 |
Zehracım ne mutlu sana ve kızınaki bu kadar zaman emzirdin onu..  Hiç üzülme arkadaşım o alması gereken herşeyi bunca zamandır aldı senden..  Kimi çocuk daha rahat bırakıyormuş yanii annelerin tahmin ettiği gibi sıkıntılı bir süreç yaşanmıyormuş,inş. sizde bu gruba dahilsinizdir de,herşey kolay olur ki öyle gözüküyor..
|
|
 |
irme
Elmas Üye
|
Gönderim Zamanı: 02 May 2008 Saat 10:06 |
Arkadaşlar ben dün geceden itibaren anlatmaya başladım,bu akşam şehir dışına çıkıyoruz biz,haftasonu yokuz,pazartesi gününden itibaren emzik-Derin ayrılması yaşanacak bakalım..Dün memee dediğinde verdim ama bak kızım artık meme acı olcakmış,pis olcakmış,sen büyüdün memeye gerek yok artık falan dedim..Anlamsızca yüzüme bakıp, cok cok emdi  3-4 gün hazırlık süreci ve pazartesi hüzünlü ayrılış olacak,inş.çok kolay oldu falan yazılarımıda görürsünüz burdan arkadaşlar..
|
|
 |
ALPELLA
Pırlanta Üye
Puanlar: 12040
|
Gönderim Zamanı: 02 May 2008 Saat 10:47 |
çok komik oldu bu sayfa yaaaaaa 
|