Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Diğer Konular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - emzik
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuemzik

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
irme Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

En Şen Üyemiz,Avrupai Pamuk Prensesimiz!

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 8306
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 May 2008 Saat 09:56
Orjinalini yazan: yessim yessim Yazdı:

Orjinalini yazan: bdinler bdinler Yazdı:

Orjinalini yazan: irme irme Yazdı:

Kızlar çok teşekkürler,bi arkadaşımda sirkenin çok işe yaradığını söyledi,her emzik istediğinde sirkeye batırıp ver,ben gerçek memeden bile öyle kestim ,çok işe yarıyor dedi..Deneyen varmı bu sirke olayını..???
ConfusedConfusedConfusedConfusedConfusedhayır canım duymadım ben.. benim yakın bir arkadaşım emziğin ucunuda hatırı sayılır bir delik açtı. yani kesti diyelim. saklamadı ortaya koydu. oğlu gidip gelip emziği almış ağzına başta öbür emziğimi isyiyorum falan demiş. yani yarım yamalak demiş de o anlamışBig%20smile neyse sonra o da tabi aynı şekilde.. arkadaşım hiçbirşey yok gibi vermiş onu da.. Big%20smile biriki mızlamadan sonra annesi de oralı olmayınca birmiş emzik hikayesi. ama bilmem tabi onunki mi biraz kolay olmuşBig%20smile gene de bir fikir olsun diye yazdım..
bir de emzik perisi diye birşey okumuştum bir yerde. işte emziği 1 gün süreyle ulaşamayacağı ama bildiği bir yere koyacaksın.eger birgün onu ellemezse emzik perisinin ona güzel bir hediye getireceğini emziği de karşılığında alacağını söyleyeceksin. sonra sıkı bir hediye koyman gerekiyor tabi oraya.. ayrıca da yerseWink kızın..
bildiklerim duyduklarımdan ibaret canım. çınar o yaşta olmadığı için de başka fikrim yok.. kolay gelsin..

Arkadaşlar ne kadar yaratıcısınız...Sizden öğreneceğim ne çok şey var.

Yeşimcim ben öğrendimki annelik yaratıcılığın sınırlarını zorlamakmış LOL LOL
Pamuk Prensesin Annesi...
Yukarı Dön
irme Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 May 2008 Saat 09:59
Orjinalini yazan: duru duru Yazdı:

Derya senin çözümüne bayıldımLOLçok komik yaLOL
Yiğitte emziğe alıştığında tam 10 aylıktıConfusedama benim hatam 2.hamileliğimden dolayı memeden kestim 15 gün kabus gibiydi gece gündüz ağladı bende emzik verdim 1o ay boyunca emzik almayan çocuk 10 aylıkken alıştı,şimdi o da çok düşkün huzursuzsa emzik istiyor,şimdi kreşte de emzik kullanan çocuklar var bıraktırsam bile onlardan görüp emmek isticektirDisapprovesırf o yüzden Efeyi emziğe alıştırmıcam,yoksa ondan görüp yine isteyecektir.
Bende şöyle bir çözüm duymuştum,komşum çocuklarına öyle bıraktırmış,saçından kesip emziğe yapıştırmış çocukta tiksinmiş emmemişDeadbilmiyorum  ne kadar doğru veçözüm olur mu.
Yiğit çok fazla emzik eskitiyor,aldığım emziklerin sayısını hatırlamıyorum bile,sürekli dişleriyle asılıyor ve ucunu kesmiş gibi komple koparabiliyo dişleriyleConfusedevde bunun gibi dolu emzik var sırf emziği bıraktırırken lazım olur diye saklıyorum,aslında bende bıraktırmayı düşünüyorum Yiğit te 17 aylık oldu,annemde burdayken bıraktırsam mı kiDisapprove

Durucum benim nacizane fikrim sen Yiğit için biraz daha bekleyebilirsin derim..Çünkü her ne kadar alışmış olsada eve yeni gelen kardeş onu etkiledi ve biraz rahatlayıp,sakinleşmeye ihtiyacı olabilir,bu durumda emzik en iyi arkadaşları biliyorsun LOL Sen bilirsin canım...
Yukarı Dön
irme Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 May 2008 Saat 10:00

Orjinalini yazan: irme irme Yazdı:

bir de canım biberon kullanıyor musun bilmiyorum ama biberonun 1 yaşından sonra kullanılmaması gerektiğini söylüyor abim.diş hekimi kendisi.. ben bıraktım, vermiyorum artık.. Duygunun alıntısını okuyunca geldi aklımaWink

ÇOK saol burcucum fikirlerin için..Bardak kullanıyoruz biz artık ama dışarı çıkarken kolay oluyo diye biberon alıyordum,artık yapmıyım bari...
suluk kullan mesela... hatta apt...l de yapıyorum ben arasıra süt niyetine onu da normal bardakla içiriyorum

Teşekkürler Burcucum,ilk fırsatta bir suluk edinicem..Smile
Yukarı Dön
irme Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 May 2008 Saat 10:03
Orjinalini yazan: zehra zehra Yazdı:

zeynep hiç emzik kullanmadı ama bu aralar sıkı meme emicisiydi LOLLOLbende memeyi bıraktırmaya çalışıyorum . çok zor olmadı dünden beri gündüz vermemeye başladım  gecede zaten bir kere onuda bıraktırmak istemedim . ben çok zorlanırdım diye düşündüm ama sanki kabulleniş gibi bugün . memeeeeeee diye ağlıyo ilk önce anlattım meme yok diye tabi ağlaması dahada arttı . sonra  ne kadar doğru bilmiyorum ama salça sürdüm göğsümün ucuna ve gösterdim eğğ olmuş diye uzun uzun baktı ve sinilre yanımdan uzaklaştı bir iki kere daha istedi yine aynısını yaptım şimdi ağlamıyo ama yanıma gelim 'baa' diyo yani bakim demek göseriyorum bakıp gidiyoLOLçok kolay oldu maşallah biraz öncede uyurken hiç istemeden gitti yatağına yattı uyudu çok şükür StarStar
emzikle alakası yok ama içim parçalnıyo o meme dedikçe çok emizrmek istiyorum ama artık zamanı gelmişti dayanmak zorundayım sizinle paylaşayım diye buraya yazdım CryCry

Zehracım ne mutlu sana ve kızınaki bu kadar zaman emzirdin onu..ClapHiç üzülme arkadaşım o alması gereken herşeyi bunca zamandır aldı senden..Thumbs%20Up Kimi çocuk daha rahat bırakıyormuş yanii annelerin tahmin ettiği gibi sıkıntılı bir süreç yaşanmıyormuş,inş. sizde bu gruba dahilsinizdir de,herşey kolay olur ki öyle gözüküyor..Approve
Yukarı Dön
irme Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 May 2008 Saat 10:06
Arkadaşlar ben dün geceden itibaren anlatmaya başladım,bu akşam şehir dışına çıkıyoruz biz,haftasonu yokuz,pazartesi gününden itibaren emzik-Derin ayrılması yaşanacak bakalım..Dün memee dediğinde verdim ama bak kızım artık meme acı olcakmış,pis olcakmış,sen büyüdün memeye gerek yok artık falan dedim..Anlamsızca yüzüme bakıp, cok cok emdi LOL 3-4 gün hazırlık süreci ve pazartesi hüzünlü ayrılış olacak,inş.çok kolay oldu falan yazılarımıda görürsünüz burdan arkadaşlar..Nuke
Yukarı Dön
ALPELLA Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 12040
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 May 2008 Saat 10:47
çok komik oldu bu sayfa yaaaaaaLOLLOL

zehra ben de baaaaaaaa LOLLOL kıyamam ben ona Clown
Yukarı Dön
burcu Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Çınar'ın annesi, Forumun neşesi

Puanlar: 8112
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 May 2008 Saat 11:44
salça mııııConfusedConfusedConfusedConfusedConfused
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Yukarı Dön
DENİZKIZI Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 5280
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 May 2008 Saat 12:04
LOLLOLLOLbizde amma işkence yapıyoruz farkında olmadan çocuklara önce alıştırmak için uğraşıyoruz günlerce nasıl emziğe alıştırabilirim diye soruyoruz günlerce... sonra da bu meretten nasıl kurtuluruz diye çareler arıyoruzLOLLOLLOLLOLLOLLOLhatırlıyorumda 1 haftamı almıştı alıştırmak emziğe şimdi hakanda çok düşkün oldu emziğe cok cok emiyor hadi bakalım birde 1 hafta bıraktırmak için uğraşcaz DisapproveDisapproveDisapprove
kuzenim acıya batırmış o olmuş ama onun ki 2.5 yaşındaydı hiçbir numarayı yememişti son çare o oldu bir daha da ağzına koymamış yavrum hakanın memesini bile gördü 'aci aci at at'' dediLOLLOLLOLucunu kesmeyle başlayabilirsin bende öyle yapmayı düşünüyorumWink
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.