Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Diğer Konular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - emzik
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuemzik

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 234
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
burcu Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Çınar'ın annesi, Forumun neşesi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 8112
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 May 2008 Saat 12:31
Orjinalini yazan: DENİZKIZI DENİZKIZI Yazdı:

LOLLOLLOLbizde amma işkence yapıyoruz farkında olmadan çocuklara önce alıştırmak için uğraşıyoruz günlerce nasıl emziğe alıştırabilirim diye soruyoruz günlerce... sonra da bu meretten nasıl kurtuluruz diye çareler arıyoruzLOLLOLLOLLOLLOLLOLhatırlıyorumda 1 haftamı almıştı alıştırmak emziğe şimdi hakanda çok düşkün oldu emziğe cok cok emiyor hadi bakalım birde 1 hafta bıraktırmak için uğraşcaz DisapproveDisapproveDisapprove
kuzenim acıya batırmış o olmuş ama onun ki 2.5 yaşındaydı hiçbir numarayı yememişti son çare o oldu bir daha da ağzına koymamış yavrum hakanın memesini bile gördü 'aci aci at at'' dediLOLLOLLOLucunu kesmeyle başlayabilirsin bende öyle yapmayı düşünüyorumWink
he yaaa. valla aynen ne uğraşmıştım sallamadan uyutucam diye. elimdeki tek alet emzik ve battaniyeydi.. o emziği ben sokuyodum ağzına o çıkarıyordu... LOLLOLLOL
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Yukarı Dön
samsam Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 267
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 May 2008 Saat 13:09

benim oglum okadar emzik muptelasi degildi. bir aksam yatmadan emzigini istedi bir saat aradim bulamdim artik pes ettim oglum bulmadim annecim dedim kedi almis gitmis dedim ustunede cis yapmis dedimTongue iki gun emzik nerde diye sordu kedi goturmustuya  oglum  yok diyordum. Bir dahada istemedi zatenBig%20smileBig%20smile Birde duydugum su yontem var emzigin icine nasil yapiyorlarsa karinca koyuyrlarmis cocukta tiksinip almiyormus garip bi yontem ama etkili gorunuyor. bol sanss ve sabir diliyorumClownClown

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 234
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.