|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12345 7> |
Yazar | |
ALPELLA ![]() Pırlanta Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kas 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 11988 |
![]() |
Ben 2006 Şubat ayında doğum yaptım. SSK dan paramı alırken 75 TL süt parası verdiler. Sanırım o ödemeden bahsediyorsunuz....
|
|
![]() |
|
Beyza ![]() Moderatör ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ara 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 5575 |
![]() |
Hadi bekliyorum canim ![]() ![]() |
|
Şeker küpü olarak doğdum,sonra neşe küpü,bir zaman sonra zeka küpü,derken sinir küpü şimdilerde sabır küpü gibiyim. Sonumdan endişeliyim...
|
|
![]() |
|
Kevser ![]() Moderatör ![]() Mersin benden sorulur:))))) Kayıt Tarihi: 27 Mar 2009 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Puanlar: 5082 |
![]() |
beyza
![]() ![]() ![]() tamam o zaman valizimi hazırlayım bari ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Beyza ![]() Moderatör ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ara 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 5575 |
![]() |
Yanina fazla bisey koyma burada hastanede herseyini veriyorlar ![]() ![]() |
|
Şeker küpü olarak doğdum,sonra neşe küpü,bir zaman sonra zeka küpü,derken sinir küpü şimdilerde sabır küpü gibiyim. Sonumdan endişeliyim...
|
|
![]() |
|
Kevser ![]() Moderatör ![]() Mersin benden sorulur:))))) Kayıt Tarihi: 27 Mar 2009 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Puanlar: 5082 |
![]() |
amanııın deme kııızzz, fazladan verirler mi kii
![]() ![]() ![]() burda da hastane çoookk özelse, bi battaniye hakkın var, yoksa avucunu yala ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Battaniye filan degil ama , cocuk bezi, emzik,biberon, islak mendiller, saklama kutusu vardi, benim icin cay vardi, lohusa serbeti türü bisey bile vardi.Ama hastaneden cikana kadar oranin kiyafetlerini giydiriyorlar bebege.en az 3 gün hastanede kaliyorsun sürekli kontrol ediyorlar bebegi ve seni.Saglik acisindan cok memnunum.
Konuyu baska tarafa saptirmak istemedim , konuyu acan arkadas yanlis anlamasin |
|
|
|
![]() |
|
duygu ![]() Kıdemli Moderatör ![]() ![]() Dedektifler Odası Başkanı :) Kayıt Tarihi: 20 Mar 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 7000 |
![]() |
Memurlara verilmiyor mu gibi bir şey yazılmış. Memurlar da süt parası değil de doğum yardımı alıyorlar. (200 tl almıştım ben yanlış hatırlamıyorsam) Ayrıca bu parayı almadığını düşünenler kocalarına sorsun. Çünkü eş çalışmıyorsa sigortalı çalışana ödeniyor. Yani kocalar maaşın içinde almış olabilir. Çünkü çalıştığı yerin muhasebe işleri tarafından hesaplanan ve maaşa eklenen bir para bu.
|
|
![]() |
|
Ziyaretçi ![]() Misafir ![]() |
![]() |
bende 75 tl para almıştım bu arada minecim linkini verdiğin kanun açılmıyor canım bilgin olsun ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12345 7> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|